بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود

روز ۱۹۳ طوفان الاقصی/بمباران شدید بخش‌های مسکونی نوار غزه

روز ۱۹۳ طوفان الاقصی/بمباران شدید بخش‌های مسکونی نوار غزه بمباران بخش‌های مسکونی نوار غزه و گلوله باران آوارگان فلسطینی در بیت حانون از جدیدترین اخبار مربوط به فلسطین است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۳ - ۲۸ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 16
کد خبر: ۲۳۶۴۱۲

به گزارش راهبرد معاصر، در کنار شدت گرفتن حمله‌های هوایی و زمینی رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه نظامیان اشغالگر بی پروا آوارگان فلسطینی را در بیت حانون به گلوله می‌بندند.

 

حمله‌های شدید هوایی و زمینی رژیم صهیونیستی علیه غزه

خبرنگار شبکه المیادین گزارش داد که حمله‌های هوایی و زمینی رژیم صهیونیستی علیه بخش‌های مختلف نوار غزه طی ساعت‌های بامداد امروز شدت گرفته است.

 

بر اساس این گزارش، جنگنده‌های رژیم صهیونیستی مسجد شهدا الفاخوره واقع در اردوگاه جبالیا در شمال نوار غزه را بمباران کردند.

 

در جریان این حمله دست کم ۱۰ شهید و زخمی برجای مانده است. جنگنده‌های متجاوز رژیم صهیونیستی به صورت گسترده اردوگاه جبالیا و غرب شهر رفح واقع در جنوب نوار غزه را بمباران کردند.

 

حمله‌های هوایی رژیم صهیونیستی بامداد امروز منطقه تل السلطان واقع در رفح را نیز هدف قرار دادند.

 

بمباران شدید بخش‌های مسکونی نوار غزه

در جریان این حمله‌ها که به صورت مشخص خانه‌های فلسطینی را هدف قرار دادند تعدادی از ساکنان نوار غزه به شهادت رسیده و تعدادی نیز زخمی شدند. جنگنده‌های رژیم صهیونیستی منطقه‌های مختلف خربه العدس در رفح را نیز بمباران کردند.

 

همچنین صدای وقوع انفجار شدید در منطقه المغراقه واقع در شمال اردوگاه النصیرات در مرکز نوار غزه به گوش رسیده است. توپخانه رژیم صهیونیستی نیز همزمان با حمله‌های هوایی این رژیم منطقه بیت حانون در شمال نوار غزه را هدف قرار داد.

 

تیراندازی صهیونیست‌ها به سمت آوارگان فلسطینی

گزارش‌های رسانه‌ای حاکی از آن است که اشغالگران صهیونیست بار دیگر محل اسکان آوارگان فلسطینی را در نوار غزه محاصره کرده اند.

 

خبرنگار شبکه المیادین تاکید کرد که نظامیان متجاوز یک مدرسه که به محل اسکان آوارگان فلسطینی در بیت حانون واقع در شمال نوار غزه تبدیل شده تحت محاصره خود درآورده اند.

 

بر اساس این گزارش، عناصر صهیونیست علاوه بر محاصره این مدرسه اقدام به تیراندازی به سمت آوارگان فلسطینی کرده اند.

 

رسانه‌های عربی تاکید کردند که نظامیان صهیونیست به سمت مراکز اسکان آوارگان فلسطینی در بیت حانون حرکت کرده و به صورت گسترده به سمت آنها شلیک کرده اند.

 

شکنجه نیروهای هلال احمر غزه توسط اشغالگران

از سوی دیگر هلال احمر نوار غزه اعلام کرد که نظامیان صهیونیست ۲ تن از نیروهای این نهاد فلسطینی را که بدون دلیل موجه بازداشت کرده بودند آزاد کردند.

 

این ۲ تن از نیروهای جمعیت هلال احمر نوار غزه روز گذشته پس از بازداشت ۵۰ روزه توسط نظامیان صهیونیست آزاد شدند. هلال احمر نوار غزه تاکید کرد که نیروهای دشمن در یک ایست بازرسی نظامی در خان یونس در جریان مأموریت تخلیه بیماران از بیمارستان امل آنها را بازداشت کرده بودند.

 

این جمعیت فلسطینی خاطر نشان کرد که عناصر رژیم صهیونیستی به بازداشت شش نفر دیگر از نیروهای هلال احمر ادامه می‌دهند و سرنوشت آنها مشخص نیست./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار