اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران مقام کرملین: پوتین بر ضرورت توافق دیپلماتیک آمریکا با ایران تأکید کرد جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد

امیرعبداللهیان در گفتگو با سی. ان. ان: اشتباه فاحش اسرائیل با پاسخ قاطع ایران مواجه خواهد شد

امیرعبداللهیان در گفتگو با سی. ان. ان: اشتباه فاحش اسرائیل با پاسخ قاطع ایران مواجه خواهد شد «حسین امیرعبداللهیان»، وزیر امور خارجه ایران در گفتگو با سی‌ان‌ان تاکید کرد که پاسخ ما به رژیم اسرائیل محدود و حداقلی بود و می‌توانستیم پاسخ بزرگ‌تری بدهیم.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۳ - ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 19
کد خبر: ۲۳۶۸۱۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزیر خارجه همچنین تاکید کرد که در نامه‌ای به کاخ سفید اطمینان خاطر دادیم که اشتباه فاحش رژیم اسرائیل با پاسخ قاطع ایران مواجه خواهد شد.

به گفته امیرعبداللهیان، اگر رژیم اسرائیل اقداماتی علیه منافع ایران دهد، پاسخ ما فوری و در بالاترین سطح خواهد بود.

وزیر امورخارجه در گفتگو با سی. ان. ان تاکید کرد که ما به دنبال بحران در خاورمیانه نیستیم و امیدواریم رژیم اسرائیل اشتباه فاحش را تکرار نکند.

پیش از این نیز، حسین امیر عبد اللهیان رئیس دستگاه دیپلماسی کشورمان در حاشیه نشست شورای امنیت سازمان ملل عملیات نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران علیه مواضع نظامی رژیم متجاوز صهیونیستی در چهارچوب دفاع مشروع و حقوق بین‌الملل را تشریح کرد و گفته بود: با وجودی که ایران قادر بود این عملیات را در شعاع گسترده‌تری انجام دهد، صرفاً آن بخش از مواضع نظامی رژیم صهیونیستی هدف قرار داده شد که از آنجا حمله به سفارت کشورمان در دمشق صورت گرفته بود.

امیرعبداللهیان ضمن تشکر از تلاش‌های دبیرکل سازمان ملل متحد در کمک به مردم فلسطین افزود: ناکارآمدی شورای امنیت و عدم محکومیت حمله رژیم اسرائیل به سفارت ایران در دمشق، موجب شد تنها گزینه‌ای که در برابر کشورم باقی بماند، دفاع مشروع از خود و تنبیه رژیم صهیونیستی بود.

وزیر امور خارجه کشورمان ضمن یادآوری اینکه امنیت منطقه برای جمهوری اسلامی ایران از اهمیت بسزایی برخوردار است، تاکید کرد که رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا و متحدانش در حال قتل عام و نسل کشی کودکان و زنان بی دفاع فلسطینی در غزه است. / مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده