ظریف بار دیگر استعفا داد بسته حمایتی دولت از صنایع برای جبران آثار ناشی از قطعی گاز و برق تصویب شد رحمت‌الله اکرمی سرپرست وزارت اقتصاد شد رهبر انقلاب: در زمینه عدالت اجتماعی مشکلاتی داریم که راه‌حل آن قرآن است پیام پزشکیان به سران و مردم کشور‌های اسلامی توییت معنادار صفحه رهبر انقلاب به زبان اوکراینی + عکس شهادت ۲ مامور راهنمایی و رانندگی در ریگان پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت برادر آیت‌الله نوری همدانی فرمانده قرارگاه مشترک پدافند هوایی خاتم الانبیا: آسمان ایران برای متجاوزان دست نیافتنی است سردار تنگسیری: شناورهایمان توقیف شود شناورهایشان را توقیف می‌کنیم معاون وزیر کشور: با تجمعات غیرقانونی مخالفیم؛ چه از سوی مخالفان دولت، چه طرفداران آن تعداد امضاکنندگان طرح استیضاح همتی از ۱۰۰ گذشت + اسامی امضاکنندگان شهادت دو بسیجی در سراوان سیستان و بلوچستان استیضاح همتی در دستور کار مجلس ضوابط برقراری فوق العاده خاص مشمول کسور کارکنان دولت تدوین شد + جزئیات

توضیحات فرمانده نیروی زمینی ارتش در خصوص حادثه اصفهان

فرمانده نیروی زمینی ارتش با اشاره به هدف قرار گرفتن چند شیء پرنده توسط پدافند هوایی کشور در استان اصفهان گفت: اگر اشیای پرنده مشکوکی همانند حادثه شب گذشته در آسمان کشور عرض اندام کنند از این که در آماج پدافند قدرت ما قرار گیرند بی نصیب نخواهند بود.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۶ - ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 19
کد خبر: ۲۳۶۸۵۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ امیر کیومرث حیدری در سخنان پیش از خطبه‌های نماز جمعه تهران طی سخنانی با اشاره به پاسخ موشکی و پهپادی نیرو‌های مسلح به رژیم صهیونیستی گفت: در عملیات وعده صادق نیرو‌های مسلح بار دیگر توانستند لبیک گوی امام امت باشند و ولایتمداری خود را بار دیگر به اثبات برسانند.

وی با برشمردن ۴ دستاورد برای عملیات «وعده صادق» خاطرنشان کرد: دستاورد اول تحقق آیات قرآن بود. قرآن کریم در سوره عنکبوت می‌فرماید خانه‌ای سست‌تر از خانه عنکبوت وجود ندارد و رزمندگان سپاه، ستاد کل و ارتش جمهوری اسلامی ایران در عملیات اخیر خود این آیه را به اثبات رساندند و موشک‌ها و پهپاد‌های دوربرد ما توانستند با عبور از انواع پدافند‌هایی که اسرائیل خود را پشت آن‌ها پنهان کرده، لرزه به تن این رژیم جعلی بیندازند.

فرمانده نیروی زمینی ارتش افزود: دستاورد دوم محقق کردن فرامین امام امت بود که در سال‌های گذشته خطاب به دشمنان فرموده بودند دوران بزن و در رو گذشته و در همین خطبه‌های نماز عید فطر نیز فرمودند که رژیم تنبیه خواهد شد.

امیر حیدری ضمن تاکید بر اینکه رژیم صهیونیستی باید بداند که اگر دست از پا خطا کند، این بار سخت‌تر و کوبنده‌تر تنبیه خواهد شد، سومین دستاورد عملیات وعده صادق را در هم شکستن هیمنه پوشالی رژیم صهیونیستی عنوان کرد.

وی همچنین دستاورد چهارم این عملیات را تغییر معادله قدرت در منطقه به نفع جمهوری اسلامی ایران و تثبیت قدرت برتر نیرو‌های مسلح ایران عنوان کرد و گفت: کشور‌های منطقه بار‌ها مخاطب قرار گرفته‌اند که حضور بیگانگان نمی‌تواند تامین کننده امنیت و اهداف ملی آن‌ها باشد و وحدت و متمرکز بودن بر مولفه‌های همگرا است که می‌تواند امنیت را در منطقه حاکم سازد و عملیات وعده صادق نشان داد که جمهوری اسلامی دست برتر را در منطقه دارد و می‌تواند امنیت را بدون دخالت هیچ قدرت خارجی حاکم سازد.

فرمانده نیروزی زمینی ارتش در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به فرارسیدن روز ارتش جمهوری اسلامی گفت: نیروی زمینی محوری جمهوری اسلامی ایران توانسته در سال‌های اخیر تغییراتی در ساختار، سازمان، هویت و ماهیت یگان‌های خود ایجاد کند که این تغییرات او را به یک نیروی متحرک هجومی و واکنش سریع بدل کرده که آماده است به هر تهدیدی در هر زمان و مکان پاسخ کوبنده و قاطع بدهد.

وی همچنین با اشاره به هدف قرار گرفتن چند شی‌ء توسط پدافند هوایی کشور در استان اصفهان عنوان کرد: امروز آسمان این مرز و بوم توسط قرارگاه پدافند خاتم الانبیا حفاظت می‌شود و اگر اشیای پرنده مشکوکی همانند حادثه شب گذشته در آسمان کشور عرض اندام کنند از این که در آماج پدافند قدرت ما قرار گیرند بی نصیب نخواهند بود. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده