هلاکت تروریست‌های داعش در حمله هوایی در شمال عراق جان باختن ده‌ها نفر بر اثر سوءتغذیه در ایالت کردفان جنوبی سودان دمشق خبر توافق امنیتی با اسرائیل را تکذیب کرد واکنش ترامپ به احتمال عدم مذاکره پوتین درباره جنگ اوکراین: یا تحریم‌های شدید علیه روسیه اعمال می‌کنم یا کنار می‌کشم لاوروف: دیدار پوتین و زلنسکی در دستور کار نیست ترامپ: ممکن است پوتین دوباره به آمریکا بیاید کالاس: اروپا به راهکار دیپلماتیک درباره هسته‌ای ایران پایبند است فرانسه: مذاکرات جدیدی با ایران هفته آینده برگزار خواهد شد حماس: وضعیت قحطی در غزه، سند جنایت اسرائیل است خطیب‌زاده: حق غنی‌سازی قابل مذاکره نیست / انگشت ما روی ماشه است ‌رئیس الحشد الشعبی: سپاه انقلاب اسلامی در دفاع از عراق به ما کمک کرد ترامپ ارمنستان را آلبانی خواند نماینده حزب‌الله: تصمیم خلع سلاح با هدف درگیری داخلی است تصرف ۳ منطقه دیگر توسط روسیه پوتین: صنعت هسته‌ای امنیت ملی روسیه را تضمین کرد

امیرعبداللهیان: سلاح‌های مورد استفاده در اصفهان، بیشتر شبیه اسباب‌بازی بچه‌ها بود

وزیر امور خارجه ایران تسلیحات مورد استفاده در حادثه اصفهان را به اسباب بازی کودکان تشبیه کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۵ - ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 20
کد خبر: ۲۳۶۸۸۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه ایران در مصاحبه‌ای با شبکه خبری ان.بی.سی گفت: آنچه بامداد جمعه رخ داد، یک حمله نبود. آنها به مثابه اسباب بازی‌هایی بودند که کودکان ما با آنها بازی می‌کنند نه پهپاد.

 

وزیر خارجه ایران که برای شرکت در جلسه شورای امنیت سازمان ملل به نیویورک رفته، همچنین افزود، ایران برنامه‌ای برای پاسخ ندارد مگر اینکه رژیم صهیونیستی یک حمله بزرگ و چشمگیر انجام دهد.

 

دیپلمات ارشد ایران در ادامه گفت: مادامی که هیچ ماجراجویی جدیدی از سوی اسرائیل علیه منافع ما وجود نداشته باشد، ما هیچ واکنش جدیدی نخواهیم داشت.

 

اما وی با هشدار به اینکه اگر رژیم صهیونیستی به ایران حمله کند، واکنشی به مراتب شدیدتر و قاطع‌تر دریافت می‌کند، ادامه داد: اگر اسرائیل اقدامی جدی علیه کشور من انجام دهد و این برای ما ثابت شود، پاسخ ما فوری و حداکثری خواهد بود و باعث پشیمانی آنها خواهد شد.

 

امیرعبداللهیان همچنین گفت: ما می‌توانیم حیفا و تل آویو را بزنیم. ما می‌توانیم همچنین تمامی بنادر اقتصادی اسرائیل را هدف قرار دهیم. اما خطوط قرمز ما غیرنظامیان هستند. هدف ما فقط اهداف نظامی است.

 

دیپلمات ارشد ایران در ادامه مصاحبه خود افزود: ایران هیچ اطلاع قبلی از حمله حماس (7 اکتبر) نداشت. حماس یک سازمان تروریستی نیست، بلکه یک جنبش آزادیبخش مخالف اشغال سرزمین فلسطین توسط اسرائیل است.

 

وی همچنین بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی را «نامتعادل» خواند و تل آویو را مقصر بن بست در مذاکرات آزادی اسرای صهیونیست دانست.

 

امیرعبداللهیان همچنین عنوان داشت رژیم صهیونیستی برای جبران ناتوانی خود در دستیابی به اهدافش در جنگ غزه، درخواست‌های بیش از حدی دارد.

 

وی ادامه داد: اسرائیل نه توانسته حماس را نابود کند و نه رهبران داخل غزه را دستگیر کند، نه توانسته حماس را خلع سلاح کند، نه قادر به نابودی تسلیحات و تجهیزات است. بنابراین به کشتن زنان و کودکان متوسل شده و اکنون در میز مذاکرات تلاش می‌کنند تا آنچه را در حملات به دست نیاوردند، به دست بیاورند.

 

وزیر خارجه ایران همچنین گفت، امیدوار است که توافقی به زودی برای آزادی اسرای صهیونیست به عنوان بخشی از یک توافق گسترده حاصل شود: حماس آماده است تا آزادی اسرا را در قالب یک بسته سیاسی بشردوستانه که همه چیز را در بر می‌گیرد، ادامه دهد. فکر می‌کنم که الان، وقت خوبی است. این یک فرصت خوب است./ ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار