سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

امیرعبداللهیان: در دیدارها لغو تحریم‌ها مورد توجه بود

امیرعبداللهیان: در دیدارها لغو تحریم‌ها مورد توجه بود وزیر امور خارجه کشورمان در پایان سفر خود به نیویورک گفت: طبعا در بخشی از دیدارها با دلیل ماهیت و طبیعت کار در نیویورک موضوع دیپلماسی برای لغو تحریم‌ها هم مورد توجه ما قرار داشت.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۲ - ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 20
کد خبر: ۲۳۶۹۵۷

به گزارش راهبرد معاصر، حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه کشورمان در پایان سفر خود به نیویورک جهت شرکت در نشست مقامات عالی شورای امنیت سازمان ملل درباره مسائل غرب آسیا در خصوص رایزنی‌های صورت گرفته گفت: در نشست‌های دو روز گذشته بخشی از هدف اصلی سفر، حضور در نشست مقامات عالی رتبه شورای امنیت سازمان ملل بود و تبیین مواضع کشورمان در خصوص تحولات غزه و از جمله در خصوص اقدام دفاع مشروعی که بر روی دو پایگاه نظامی رژیم اسرائیل که از آنجا سفارت ما هدف قرار گرفته شده بود.

 

وی افزود: توانستم در دیدارهایی که داشتیم و با سخنرانی در شورای امنیت ابعاد آن و پیامدهای هرگونه تکرار ماجراجویی جدید اسرائیل را مورد توجه قرار بدهیم.

 

وزیر امور خارجه کشورمان همچنین گفت: با استفاده از فرصت با توجه به اینکه ما معتقدیم که توسعه دامنه جنگ و تنش به نفع هیچ طرفی در منطقه نیست، در دیدارها به ویژه با دبیرکل سازمان ملل متحد و با رییس دوره‌ای شورای امنیت سعی کردیم آنان را ترغیب کنیم به اینکه برای حل ریشه‌ای بحران در منطقه آنچه که ضروری است تمرکز بر راه حل سیاسی و توقف جنایت جنگی رژیم اسراییل در غزه است و باید یک بسته سیاسی که همه ابعاد از جمله تبادل اسرا، عقب نشینی نیروهای اشغالگر از غزه و ارسال گسترده کمک‌های انسانی در دستورکار دبیرکل سازمان ملل قرار بگیرد.

 

امیرعبداللهیان با اشاره به دیدار خود با آنتونی گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد گفت: شب گذشته در گفتگو با آقای گوترش ایده‌هایی که می‌توانند توسط دبیرکل و در هماهنگی با همه کنشگران اصلی موضوع غزه در دست پیگیری قرار بگیرد را مورد بحث و تبادل نظر قرار دادیم.

 

وی افزود: همچنین در دیدار با وزرای خارجه کشورهای منطقه و برخی دیگر از مقامات سازمان‌های بین المللی از جمله رییس سازمان بین المللی صلیب سرخ جهانی راجع به ابعاد انسانی موضوع غزه مورد گفتگو و تبادل نظر قرار دادیم.

 

وزیر امور خارجه کشورمان اظهار داشت: طبعا در بخشی از دیدارها با دلیل ماهیت و طبیعت کار در نیویورک موضوع دیپلماسی برای لغو تحریم‌ها هم مورد توجه ما قرار داشت./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار