پروژه سریال حضرت موسی به کجا رسید؟‎-راهبرد معاصر

پروژه سریال حضرت موسی به کجا رسید؟‎

احمد میرعلایی از جزئیات لوکیشن‌ها، فیلمنامه سریال «موسی(ع)» و شرایط رو به بهبود درمانی جمال شورجه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۳ - ۰۹ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 01
کد خبر: ۲۳۷۰۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ سریال موسی(ع) گویا نشدنی ‌ترین سریال تاریخ آثار نمایشی این کشور است. مرحوم سلحشور سال ‌های مشغول نگارش فیلم بود و پس از اتمام سریال‌ به دلایل مختلفی پروژه کلید نمی ‌خورد و در برهه زمانی که همه چیز برای ساخت آماده شد، فرج‌الله سلحشور بیمار شد و پس از مدت کوتاهی به معبودش پیوست. مشابه همین اتفاق دوباره برای جمال شورجه افتاد، اما شورجه دوران نقاهت را پشت سر می ‌گذارد و آن طور که در مقدمه مصاحبه ‌اش می ‌نویسد کارگردان انقلابی برای ساخت مجموعه تاریخی موسی پیامبر (ع) سراسر شور و نشاط است؛ مجموعه ‌ای که قرار است به وحدت ادیان الهی منجر شود و عزم شورجه برای ساخت این سریال خبر مسرت بخشی است.


احمد میرعلایی تهیه کننده سریال «حضرت موسی(ع)» درباره وضعیت سلامتی جمال شورجه کارگردان این سریال گفت: خدا را شکر حال آقای شورجه همچنان رو به بهبود است و هر روز کارهای مربوط به پروژه «موسی(ع)» را پیگیری می‌کند.

 

وی درباره اینکه چه زمانی شورجه می‌تواند به صورت تمام وقت پای کار سریال حاضر شود، توضیح داد: به هر حال زمان بهبودی کامل این گونه بیماری‌ها قابل پیش‌بینی نیست، اما آنچه مشهود است این است که خدا را شکر معالجات جواب مثبت داده و او امیدوار است که زودتر به صورت جدی و تمام عیار به پروژه ملحق شود.

 

تهیه‌کننده سریال «موسی(ع)» درباره روند تولید این مجموعه که چندی پیش توسط معاون سیمای رسانه ملی اعلام شد قرار است در نیمه دوم امسال کلید بخورد، عنوان کرد: ما کارهای مربوط به پیش تولید را که نیازی به حضور فیزیکی کارگردان ندارد با هماهنگی آقای شورجه و با حضور مشاوران وی پیش می‌بریم.

 

میرعلایی هچنین شایعه‌ای مبنی بر هزینه ای بالغ بر ۸۰۰ میلیارد تومان برای دکورهای این پروژه را تکذیب کرد و گفت: شاید حدود ۱۰ تا ۱۵ درصد چنین مبلغی هزینه شود چراکه ساخت دکور با چنین هزینه‌هایی اصلا عقلانی نیست.

 

وی اضافه کرد: دکورها براساس دکوپاژ و استری‌بورد و درنهایت استری ریل و... طراحی و ساخته می‌شوند. در این روش بخشی از دکورها عیناً ساخته و بخش وسیع‌تر دکورها به فضای مجازی (وی اف ایکس) سپرده می‌شود تا با کمترین هزینه بهترین بازدهی را در برداشته باشند که البته همان گونه که در دنیا تجربه شده با این فناوری دکور فیلم‌ها و سریال‌هایی با پروداکشن‌های عظیم را به تولید می‌رساند؛ در این روش هم طراحی دقیق و برنامه‌ریزی اصولی و هم استفاده از ابزار کاری لازم و افراد متخصص بسیاری ضروری است.

 

میرعلایی در پایان گفت: این سریال زیر نظر تیمی از مشاوران و عوامل مختلف همچون تیم کارگردانی، طراح صحنه، طراح هنری کار، فیلمبردار و یکی دیگر از مشاغل بااهمیت در این گونه یعنی سوپروایزر جلوه‌های ویژه انجام خواهد شد که البته همه زیر نظر کارگردان خواهد بود.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار