پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ / وضعیت بازار طلا و سکه ایران در سایه مذاکرات قیمت محصولات کویرموتور ۲۸ بهمن ۱۴۰۴ + جدول پیش بینی قیمت دلار و ارز فردا چهارشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ / صعود دلار به کانال ۱۶۱ هزار قیمت طلا و سکه دوباره خیز برداشت/ وضعیت بازار طلا و سکه ایران جاماندگان کالابرگ به کجا مراجعه کنند؟ جزئیات واریز کالابرگ ۸۶ میلیون نفر / نحوه ثبت نام جاماندگان کالابرگ جزئیات افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده اسامی برندگان ایران‌خودرو ۲۸ بهمن در دسترس متقاضیان + سایت اعلام نتایج ایران خودرو قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۴ + جدول میدری: دهک‌بندی دیگر مبنای پرداخت یارانه نیست سقف تسهیلات ارزان قیمت مسکن مددجویان تعیین شد یارانه چه کسانی قطع می‌شود؟ / معیار قطع یارانه و نحوه اعتراض ممنوعیت فروش اجباری و نقد کردن کالابرگ نماینده مجلس: حقوق‌های حداقلی در سال آینده ۴۳ درصد افزایش می‌یابد پیش بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۴

واکنش بخش خصوصی به تعطیل شدن پنجشنبه‌ها

عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران گفت: فعالان اقتصادی، تجار، صنعتگران و تولیدکنندگان با رویکرد اقتصادی از نمایندگان مجلس انتظار دارند در سال جهش تولید با مشارکت مردم، روز شنبه را به‌عنوان دومین روز تعطیل هفته انتخاب کنند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۵ - ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 20
کد خبر: ۲۳۷۰۱۲

به گزارش راهبرد معاصر؛  شهرام زارع، رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی شهرکرد اظهار کرد: بالغ بر ۱۶ سال است که رهبر معظم انقلاب اسلامی عناوین سال را با تمرکز بر تولید انتخاب می‌کنند. این موضوع نشان می‌دهد که بهبود وضعیت اقتصادی کشور جزو اولویت‌های نظام است. برای این منظور، همه قوا باید در مسیر تقویت اقتصاد گام بردارند.

به اعتقاد او یکی از لازمه‌های تحقق عنوانی که برای سال ۱۴۰۳ انتخاب شده است، تمرکز بر افزایش سطح مناسبات ایران با کشورهای هدف صادراتی است. این فعال اقتصادی معتقد است چنانچه قرار باشد جهشی در تولید رخ دهد و شاهد مشارکت مردم و بخش خصوصی در این رابطه باشیم باید زمینه را برای تقویت دیپلماسی اقتصادی مهیا کنیم که یکی از ابزار این هدف، کاهش روزهایی که است که به دلیل تعطیلی هفتگی با سایر کشورها در ارتباط نیستیم.

رئیس اتاق شهرکرد تأکید کرد: اکنون کلیه فعالان اقتصادی، بازرگانان، صنعتگران و تولیدکنندگان با رویکرد اقتصادی، انتظار دارند که در سال جهش تولید با مشارکت مردم شاهد رویکرد متفاوت دولت و مجلس باشیم و زمینه برای گسترش سطح روابط ایران با کشورهای هدف صادراتی مهیا شود.

زارع خاطرنشان کرد: یکی از اقدامات مهم این است که تعطیلی هر هفته خود را به گونه‌ای انتخاب کنیم که میزان قطعی ارتباط خود را با دنیا کاهش دهیم. امروز در ارتباط با کشورهای حاشیه خلیج‌فارس هم که مسلمان هستند، همین قطعی ارتباط وجود دارد.

وی تصریح کرد: باید بتوانیم با اتکا بر عنوان سال و تحقق اهداف تعیین شده، بسترسازی کنیم. چه خوب است که نمایندگان مجلس در همین ابتدای سال نشان دهند به دنبال بسترسازی برای جهش تولید هستند و با تعیین روز شنبه به عنوان دومین روز تعطیلی علاوه بر جمعه، این امکان را فراهم کنند تا قطعی ارتباط اقتصاد ایران با دنیا به جای ۴ روز، ۳ روز باشد.

به گزارش ایرنا، از زمانی که ساماندهی روزهای تعطیل هفته در دستور کار مجلس قرار گرفته است، فعالان اقتصادی با تمرکز بر ضرورت کاهش روزهایی که ایران به دلیل تعطیلی با سایر کشورها ارتباط ندارد، خواستار انتخاب روزهای جمعه و شنبه به عنوان روزهای تعطیل هفته هستند. در این رابطه کارزار مطالبه‌گری برای تعطیل کردن شنبه به جای پنجشنبه شکل گرفت و جمع زیادی از فعالان اقتصادی با امضای آن، اعلام کردند که اقتصاد ایران به تقویت دیپلماسی اقتصادی نیاز دارد و با توجه به ضرورت بسترسازی برای ایجاد جهش در تولید، باید زمینه را برای تقویت سطح روابط با کشورهای هدف صادراتی فراهم کرد./ایرنا

ارسال نظر
آخرین اخبار