پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود «پ. ک. ک» از مرز عراق و ترکیه عقب‌نشینی کرد افشاگری تلگراف از شیوه عضوگیری داعش در انگلیس با هوش مصنوعی غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق

ارجاع پرونده خاشقجی به دیوان بین المللی کیفری‎

پرونده قتل جمال خاشقجی، روزنامه نگار منتقد سعودی به دیوان بین المللی کیفری ارجاع شده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۶ - ۰۹ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 01
کد خبر: ۲۳۷۰۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ جمال خاشقجی پس از آنکه روز ۲ اکتبر ۲۰۱۸ برای دریافت مدارکی مربوط به ازدواج خود به سرکنسولگری عربستان در استانبول رفت، ناپدید شد. عربستان مدعی شد که وی از سرکنسولگری خارج شده اما نامزد وی این موضوع را رد کرد. نام وی در لیست افراد تحت تعقیب بن سلمان قرار داشت. سخنگوی ریاست جمهوری ترکیه در ابتدا تأکید کرد که وی از کنسولگری عربستان خارج نشده‌است. در روزهای آتی، منابع ترکیه‌ای اعلام کردند که ارزیابی اولیه پلیس ترکیه نشان می‌دهد که جمال خاشقجی در کنسولگری عربستان در استانبول به قتل رسیده و تکه‌تکه شده‌است.

 

رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه طی مقاله‌ای در ارتباط با قتل جمال خاشقچی، روزنامه نگار و ستون نویس واشنگتن پست در کنسولگری عربستان سعودی در استانبول، تاکید کرد که اقدامات ترکیه جهت روشن کردن ابعاد این جنایت در روزهای آینده نیز ادامه خواهد یافت.

 

او تصریح کرد: قتل جمال خاشقچی در کنار ابعاد انسانی آن، به دلیل سوء استفاده از اصل مصونیت‌ دیپلماتیک نگران‌کننده است. معتقدیم که عدالت در این باره از طریق برگزاری دادگاه‌های ملی و بین‌المللی اجرا خواهد شد.

 

نماینده اتحادیه رسانه های ترک و عربی توران کیشلاقچی در برنامه نامه عصرانه با آتیلا گونر گفت: پرونده قتل جمال خاشقجی، روزنامه نگار منتقد سعودی به دیوان بین المللی کیفری (ICC) ارجاع شده است.

 

وی افزود: "برای اولین بار است كه ما گزارش می كنیم كه دیوان بین المللی کیفری روز چهارشنبه تحقیقات مربوط به قتل خاشقجی را آغاز می كند. گزارش سازمان ملل در مورد این پرونده وجود دارد، پرسش های محرمانه از اعضای خانواده روزنامه نگار. هفته آینده همه رسانه های جهانی این مورد خواهند نوشت: در طول این تحقیقات نام سلمان نیز شنیده می شود.

 

یك شخص نزدیک كه به پادشاه گفته بود: "پسر شما مرتكب اشتباه بزرگی شده است." دیروز كشته شد. شاه در نظر دارد فرزند ارشد خود را آماده کند.

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار