افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند 3 هزار فضای ورزشی جدید برای مدارس کشور برنامه‌ریزی شد انهدام باند کلاهبرداری اینترنتی/ 850 نفر قربانی لینک‌های جعلی شدند وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید کدام محور‌های کشور از ۲۹ تا ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۵ محدودیت ترافیکی دارند؟ تراز کنکور چیست؟/ نحوه محاسبه تراز کنکور ۱۴۰۵ را بدانید چت‌جی‌پی‌تی ویژه نوجوانان عرضه می‌شود / زیر ۱۳ سال مجاز به استفاده از این چت بات نیست دستگیری رمالان و دعانویسان تهران کلاهبرداری با عنوان «عکس یادگاری»! هرگز این لینک‌ها و فایل‌ها را باز نکنید

کدام خودرو بیشترین آمار سرقت را دارد؟

کدام خودرو بیشترین آمار سرقت را دارد؟ در مدت اخیر قیمت خودرو نرخی صعودی داشت و با افزایش چشمگیر قیمت انواع اتومبیل‌ها رو‌به‌رو بودیم. همسو با این اتفاق انگیزه‌های سرقت نیز در مجرمین افزایش یافته و متاسفانه شاهد رشد سرقت اتومبیل ها، به‌خصوص خودروهای ضعیفی مانند پراید، پژو 206 و پژو 405 بوده‌ایم.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۷ - ۰۹ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 01
کد خبر: ۲۳۷۱۴

به گزارش راهبرد معاصر؛  اگر نگاهی به آمار سرقت خودرو در صفحه حوادث روزنامه‌ها داشته باشید، متوجه تعداد کثیر سرقت اتومبیل در هر روز و ماه خواهید شد. براساس آمار موجود بالغ بر ۸۰ درصد از خودروهای سرقتی در کشور مربوط‌به ۵ خودرو پراید، پژو 405، پرشیا، سمند و نیسان‌اند. در صدر این فهرست نیز پراید به‌عنوان یکی از ضعیف‌ترین خودروها در بخش تجهیزات امنیتی جای خوش کرده است.


سردار محسن حسن خانی روز سه شنبه در گردهمایی بزرگ کارآگاهان سراسر کشور، افزود: در حوزه های مختلف باید افراد مسئول سازی را پای کار آوریم. می شود جلوی کسانی که امروز پرونده تولید می کنند را گرفت. امروز در حوزه تصادف که خودروسازها نمی توانند جواب دهند بر این اساس چرا سازمان استاندارد، استانداردهایی را تعریف نمی کند که باید در این زمینه در حوزه مسئول سازی اقدام شود.

 

وی ادامه داد: با افزایش جرائم و مولفه های تاثیر گذار جرم، با مقدورات که پلیس داشته است و این مقدورات ثابت مانده، ناگزیر شده ایم روش های جدیدی را اتخاذ کرده تا بتوانیم پاسخگوی مردم باشیم.

 

سردار حسن خانی گفت: پلیس آگاهی بیشترین ارتباط را با مردم دارد و این پلیس انسان محور است هر چند کل نیروی انتظامی، حرف اول را در زوینه نیروی انسانی می زند اما در آگاهی این مساله برجسته تر است.

 

وی گفت: کارگاهان پلیس آگاهی با پرکای و زحمات فراوان فوق جهادی کار کرده و بیش از آنچه در توانشان است، کار می کنند. با وجود محدودیت های کشف جرم که نسبت به ۱۲ سال پیش تغییرات زیادی را مواجه بوده ایم. مجبویم برخی کارها را انجام داده تا رضایتمندی مردم و رهبری را پاسخگو باشیم باید اقدامات ویژه ای انجام داده که می تواند بخشی از کارهایی که برسر آگاهی ریخته را برون سپاری کرده نه اینکه به افراد شخصی بدهیم براین اساس استفاده از ظرفیت بازنشسته ها الزام است.

 

وی ادامه داد: باید از ظرفیت های دیگر استفاده کنیم که بالاترین ظرفیت هایی که با تحقیق به آن رسیدی، استفاده از کارآگاهانی است که از کار بازنشسته شده اند.

 

سردار حسن خانی گفت: امروز کارآگاهان جنایی داریم که به مشاغل دیگر مشغول هستند که باید از ظرفیت آن ها در مدت معین استفاده کنیم

 

وی به مسئول سازی اشاره کرد و گفت: وقتی تصادف و سرقت اتفاق می افتد به ناجا نگاه می کنند.

 

سردار حسن خانی به افزایش بهره وری اشاره کرد و گفت: نیروهای خوبی درپلیس آگاهی داریم اگر از تمام ظرفیت ان ها استفاده کنیم در حوزه کشف موفق عمل می کنیم که افزایش بهره وری مولفه های زیادی دارد که در این زمینه برنامه های خوبی داریم.

 

سردار حسن خانی به استفاده حداکثری از منابع موجود اشاره کرد وگفت: در زمینه سرقت که اولویت ما است باید اولویت تمام پلیس های تخصصی دیده شود، مهندس و نیروی انسانیو همه باید اولویتشان سرقت باشد. باید کارآگاهان به فنوفن و علم روز مجهز شوند و زمینه آن باید به وجود آید تا در کشف تحول ایجاد شود که این تحول منجر به کاهش جرائم کشف و افزایش کشف کامل و پیش دستانه جرم می شود.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار