بیانیه خانواده سخنگوی شهید گردان‌های القسام اظهارات تهدیدآمیز ترامپ علیه ایران در دیدار با نتانیاهو / ما می‌خواهیم سوریه زنده بماند دیدار سفیر ایران با وزیر دفاع و فرمانده ارتش لبنان انتشار تصاویری از شهید ابوعبیده سخنگوی سابق القسام برای اولین بار + عکس اولین تصویر سخنگوی جدید گردان‌های قسام با یونیفرم و چفیه شهید ابوعبیده + عکس القسام شهادت شماری از فرماندهان ارشد خود را اعلام کرد + عکس سخنگوی القسام به شهادت رسید «هیبت الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق شد پوتین: حمله باید تا زمان آزادسازی زاپوریژیا در آینده نزدیک ادامه یابد رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن شیخ نعیم قاسم: خواهان به تعویق افتادن درخواست انحصار سلاح هستیم / دولت لبنان نباید ژاندارم اسرائیل شود سقوط ۲ بالگرد در نیوجرسی آمریکا ترامپ: رایزنی سازنده‌ای با پوتین داشتم تصویب قطعنامه علیه تل‌آویو در پارلمان سومالی بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند

اظهارات عجیب ژنرال صهیونیست: جنگ تمام شده است!

فرمانده سابق واحد عملیات ارتش رژیم صهیونیستی گفت جنگ به پایان رسیده است و جنبش حماس نابود نشده و کنترل کامل بر نوار غزه دارد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۵ - ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 22
کد خبر: ۲۳۷۳۱۸

به گزارش راهبرد معاصر. «اسرائیل زیو» در گفت و گو با شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی اضافه کرد: تناقض میان اهداف جنگ علیه نوار غزه با امکان تحقق این اهداف، همه تلاش های ارتش را بی اثر و کلید بازسازی دوباره خود را به حماس تقدیم کرده است.

 

وی افزود: هدف این جنگ، نابودی حماس بود ولی بنیامین نتانیاهو نخست وزیر توان جایگزین کردن حکومت حماس در نوار غزه را ندارد.

 

زیو اظهارداشت: نتیجه این کار آن است که حماس خود را بازسازی می کند و بر نوار غزه کنترل می یابد و کمک ها را توزیع می کند و عملیات بازسازی نوار غزه آغاز می شود و این درحالی است که شهرک های صهیونیست نشین (اطراف نوار غزه) خالی و رها شده است.

 

این ژنرال صهیونیست بیان کرد: جنگ در نوار غزه بیش از سه ماه است که به پایان رسیده است و ارتش هدف مشخصی ندارد و به همین خاطر هم در این منطقه نماند و چهار تیپ را از آنجا خارج کرد زیرا عملیاتی ندارد و فقط تلفات می دهد.

 

زیو افزود: حماس نه تنها شکست نخورده است، بلکه بر نوار غزه کنترل کامل و نامحدود دارد.

 

وی بیان کرد: پس از خروج بیشتر یگان های ارتش اسرائیل، عملیات بازسازی در برخی مناطق نوار غزه با نظارت حماس آغاز شده است و ساکنان این منطقه درحال بازگشت به زندگی طبیعی خود هستند.

 

پیشتر برخی رسانه های صهیونیستی اعلام کرده بودند که رژیم اسرائیل به اهداف اعلام شده در نوار غزه دست نخواهد یافت و شکست سنگینی در این جنگ خورده است.

 

«حایم لونسون» خبرنگار و کارشناس سیاسی روزنامه «هاآرتص» در مقاله ای نوشت: ما شکست خوردیم، این نظر هر اسرائیلی است. دشواری اعتراف به این شکست، خلاصه حالت روحی و روانی هر اسرائیلی است. واقعیت این است که هیچ کدام از اهداف این جنگ محقق نشد، حماس نابود نشد، اسیران صهیونیست بازنگشتند و امنیت نیز برای شهرک نشین ها، بازنخواهد گشت./ ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار