واژگونی دو خودرو در محور‌های نورآباد ۱۱ مصدوم برجای گذاشت اجرای کالابرگ برای ۴ دهک باقی‌مانده + جزئیات هشدار باران‌های شدید موسمی به ۶ استان / شهروندان در خطر سیل و صاعقه و باد شدید بجای ماهی این ۴ گیاه شگفت‌انگیز را بخورید پاسخ حماس به ادعا‌های اسکای نیوز درباره تعیین شروط برای آتش بس روایت سفیر ایران در عربستان از رایزنی‌های تهران و ریاض در ۲ هفته اخیر تامین اجتماعی: آگهی‌های خرید سابقه بیمه‌ای کلاهبرداری است قالیباف در صحن مجلس: دشمن با اخبار دروغ به دنبال شکستن صف یکپارچه مردم است / مواضع رئیس جمهور قمارباز آمریکا هیچ اعتباری ندارد تمدید مهلت ثبت‌نام فرهنگیان در سامانه نقل و انتقال + توضیحات سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گروسی: ایران می‌تواند ظرف چند ماه تولید اورانیوم غنی‌شده را آغاز کند پیکر سپهبد شهید سلامی و سردار شانه‌ئی در حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) به خاک سپرده شد + فیلم همسرکشی به عشق ازدواج با یک قاتل بلا‌هایی که قهوه فوری سرتان می‌آورد و از آن بی خبرید! برنامه و نتایج جام جهانی فوتبال باشگاه‌ها ۲۰۲۵ برنامه و نتایج مرحله حذفی جام جهانی باشگاه‌ها

سپاهان تراکتور را پشت سر گذاشت

تیم فوتبال سپاهان در دیدار برابر خیبرخرم آباد موفق شد برای ششمین دیدار پیاپی دروازه اش را بسته نگه دارد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۸ - ۰۹ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 01
کد خبر: ۲۳۷۵۸

به گزارش راهبرد معاصر، سپاهان و تراکتور تنها تیم های لیگ ایران تا پیش از برگزاری مرحله یک شانزدهم نهایی جام حذفی بودند که هیچ گلی دریافت نکردند. این آمار اما با برگزاری مسابقات جام حذفی دستخوش تغییر شد.




در رقابت های مرحله یک شانزدهم جام حذفی، تیم فوتبال تراکتور که در همدان مقابل پاس بازی کرد، توانست با نتیجه 2 بر 1 برنده شود ولی محمدرضا اخباری که جانشین رشید مظاهری شده بود، یک گل خورد تا سرانجام قرمزهای تبریزی در فصل جاری لیگ برتر، دروازه اشان را باز شده ببینند.

 

در خرم آباد اما شرایط برای قلعه نویی و شاگردانش علیرغم جو سنگینی که در ورزشگاه وجود داشت، بسیار خوب پیش رفت. آنها در دقیقه 10 گل اول بازی را به میزبانشان در شرایطی زدند که حمایت بسیار خوبی از سوی هوادارانشان داشتند و در دقایق پایانی هم 2 گل دیگر زدند تا با یک پیروزی آسان به دیدار هفته ششم مقابل ذوب آهن برسند.

 

پیروزی 3 بر صفر، یعنی اینکه یک بار دیگر پیام نیازمند دروازه اش را بسته نگه داشت و حالا با احتساب 5 دیدار در رقابت های لیگ برتر، 630 دقیقه است که دروازه اش را بسته نگه داشته است تا هم آماری ویژه برای خودش و هم شرایط خوبی برای طلایی پوشان در خط دروازه رقم بزند.

 

البته اگر بازی های جام حذفی را در نظر نگیریم، رقابت های تراکتور و سپاهان همچنان به صورت پایاپای در لیگ ادامه خواهد داشت. سپاهان در هفته ششم رقابت ها، مقابل ذوب آهن در نقش جهان بازی می کند و تراکتور در تبریز و ورزشگاه یادگار امام، پذیرای شاگردان کمالوند خواهد شد.

منبع: ورزش3

ارسال نظر
آخرین اخبار