پاک‌نژاد: تحویل نفت ایران به مشتریان ادامه دارد وضعیت انرژی کشور در ۹ ماه آینده مناسب خواهد بود هفته طلایی بورس در تالار شیشه ای/ بازدهی ۵.۳۶ درصدی بازار سرمایه ثبت شد یک پیش‌بینی مهم درباره بازار طلا و ارز در نیمه دوم سال/ قیمت دلار و طلا تا کجا می‌تواند بالا رود؟ وزیر اقتصاد: لایحه اصلاح قوانین تولید، تجارت و سرمایه‌گذاری تدوین شد ایران‌خودرو چگونه می‌تواند «تویوتای ایران» شود؟ همتی: ارز کافی برای آرامش بازار داریم قیمت دلار و طلا تا کجا بالا می‌رود؟ شوک تازه عواقب جنگ با ایران به اقتصاد دنیا/ بهایی که جهان می‌پردازد جنگ ۶ ماهه چه تاثیری بر بازارهای جهان گذاشت؟ صادرات سیب‌زمینی تا پایان سال ممنوع شد اصلاح قیمت انرژی اجتناب‌ناپذیر است؛ هنوزتصمیمی درباره بنزین نگرفته‌ایم وزیر اقتصاد: محدودیتی برای تأمین مالی بازسازی پارس جنوبی وجود ندارد تأمین بنزین بدون وقفه ادامه دارد افزایش چشمگیر ذخایر سوخت مایع زمستانی به 3.2 میلیارد لیتر قیمت پایانی طلا و سکه چهارشنبه ۴ شهریور ۱۴۰۵/ سکه ۲۱۶ میلیون را رد کرد؟ + جدول

بازگشت دلار به کانال ۶۳ هزار تومان/ خریداری در بازار نیست

بازگشت دلار به کانال ۶۳ هزار تومان/ خریداری در بازار نیست نمایش اقتدار نظامی کشورمان در منطقه طی روزهای اخیر موجب بازگشت آرامش به بازار ارز شد؛ عدم وجود خریدار در بازار موجب ادامه روند نزولی قیمتها شده تا جایی که دلار به کانال ۶۳ هزار تومان بازگشته است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۴ - ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 24
کد خبر: ۲۳۷۷۵۱

به گزارش راهبرد معاصر، همزمان با نمایش اقتدار نظامی کشورمان در منطقه و دنیا و همچنین با کاهش تنش های سیاسی در منطقه سیرنزولی قیمت ها در بازار طلا و ارز آغاز شد و همچنان هم ادامه دارد.

 

قیمت دلار صبح روزی که پاسخ محکم ایران به اسرائیل داده شد، تا 70 هزار تومان بالا رفته بود ولی بعد از مشخص شدن ابعاد ماجرا و اثبات اقتدار نظامی کشورمان، جو بازار ارز کاملا برخلاف روزهای قبل شد. جو منفی که قبل از پاسخ ایران به اسرائیل در بازار حاکم بود باعث افزایش شدید قیمت ها در بازار طلا و ارز شده بود.

 

اما بعد از پاسخ محکم ایران ورق در بازار داخلی نیز بازگشت و جو بازارها مثبت شد. این موضوع بعد از مشخص شدن ضعف و ناتوانی اسرائیل در اصفهان بازهم تقویت شد.

 

ادامه سیر نزولی قیمت ها در بازار طلا و ارز باعث شده تا قیمت دلار از ساعتی قبل به کانال 63 هزار تومان بازگردد. قیمت سکه نیز هم اکنون به کانال 41 میلیون تومان بازگشته است.

 

فعالان بازار می گویند از دقایقی قبل اکثریت افراد حاضر در بازار فروشنده شدند و سعی دارند در همین قیمت ها طلا و ارز خود را به ریال تبدیل کنند. اما نکته مهم اینجاست که خریداری در این ساعت ها در بازار وجود ندارد و همه منتظر کاهش بیشتر قیمت ها هستند.

 

به گفته کارشناسان اقتصادی، طبق سنوات گذشته بعد از اردیبهشت شاهد اُفت تقاضای ارزی در بازار بوده‌ایم و به نوعی فشار‌ روی قیمت دلار نیز کمتر می‌شود؛ بنابراین چنانچه شوکی خارجی به کشور تحمیل نشود، شاهد ایجاد یک ثبات در بازار خواهیم بود./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار