جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ معتمدیان: تبعیض منطقه‌ای در قطعی برق وجود ندارد / افزایش ساعات قطعی برق خارج از برنامه به علت فشار به شبکه برق است ازسرگیری پرواز‌های منظم باکو–تهران از اول سپتامبر رئیس کمیسیون عمران مجلس: خط انتقال آب طالقان مهرماه به تهران و البرز می‌رسد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا همچنان تحت تاثیر دلار طرح جدید فروش اقساطی خودرو ریسپکت مرداد ۱۴۰۴ + شرایط فروش قرعه کشی ایران خودرو آغاز شد + آمار تالار شیشه‌ای قرمز شد/ یازدهمین افت پیاپی بازار سرمایه طلای بورسی از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند مدیرکل صمت استان تهران: امسال سال سختی برای بخش صنعت است دستور بانک مرکزی برای فعالیت شبانه‌روزی ۴ بانک مجوز پرواز هواپیما‌های MD به نجف صادر شد

توصیه رهبر انقلاب به کارگران؛ کار کردن را ارزش بدانید

کارگر ملی نمونه بخش صنعت درباره دیدار با رهبر معظم انقلاب اسلامی گفت: رهبری امروز به نکته مهمی اشاره کردند و ایشان فرمودند کار کردن را ارزش بدانید نه اینکه صرفاً کاری کنید و درآمد داشته باشید؛ همیشه این مساله را مدنظر قرار داده‌ام.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۳ - ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 24
کد خبر: ۲۳۷۷۷۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ «فاطمه شیخی» کارگر ملی نمونه از بخش صنعت خوزستان موسسه تحقیقات و آموزش توسعه نیشکر و صنایع جانبی امروز (چهارشنبه) اظهار داشت: حدود ۱۳ سال قبل در موسسه تحقیقات توسعه نیشکر به عنوان محقق آغاز به کار کردم و تحصیلات دکتری خود را در رشته میکروبیولوژی ادامه داده‌ام.

وی گفت: در این موسسه یک‌سری طرح‌های تحقیقاتی را از نقطه صفر تا مرحله صنعتی شدن، دنبال می‌کنیم. طرحی که ما انجام دادیم و اکنون به مرحله صنعتی شدن رسیده مربوط به سویه تخمیری است که منجر به تولید بیشتر الکل و صرفه‌جویی ارزی می‌شود.

این کارگر نمونه تصریح کرد: مقام معظم رهبری در فرمایشاتی که امروز داشتند مسائلی هستند را مطرح کردند که باید در مسیر رشد تولید لحاظ شود، زیرا بسیار فوق‌العاده و ارزشمند است.

شیخی ادامه اد: ایشان فرمودند کار کردن را ارزش بدانید نه اینکه صرفاً کاری کنید و درآمد داشته باشید. شخصاً خودم به این قسمت از صحبت‌های ایشان اعتقاد دارم و خودم حتی مقداری از درآمد شخصی خودم هزینه کردم که این طرح به نتیجه برسد. مسئولان اداره کار نیز در حمایت از ما این مساله را لحاظ کردند.

شیخی یکی از تفاوت‌های محسوس دولت سیزدهم با دیگر دولت‌ها را حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان دانست و گفت: حمایت دولت سیزدهم از محصولات و شرکت‌های دانش‌بنیان بسیار محسوس است. ارائه تسهیلات، معافیت‌های مالی و مسائلی از این دست منجر به رشد شرکت‌های دانش‌بنیان می‌شود./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر