پزشکیان: آینده ایران، در گرو بهره‌گیری از همه سرمایه‌های انسانی و فرهنگی این سرزمین است سرلشکر حاتمی: اشراف ارتش بر ساحل و دریا/ به بلوغ پهپادی رسیدیم پدر امیر سپهبد شهید موسوی دارفانی را وداع گفت سردار نقدی: مقاومت ملت ایران در برابر فشارهای خارجی ادامه دارد سرلشکر رضایی: اقدام علیه ایران هزینه دارد قیمت دلار امروز پنجشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۵ وزیر دفاع: شاهد ارتقای چشمگیر توان آفندی و پدافندی خواهیم بود بقائی: آمریکا به‌جای مذاکره به دنبال دیکته کردن شروط خود است سرلشکر ایزدی: دشمن در انفعال است؛نیروهای مسلح با اقتدار در صحنه هستند نامه ایران به شورای امنیت در پی استمرار محاصره دریایی از سوی آمریکا اصابت و آتش سوزی 7 کشتی متخلف در تنگه هرمز دیدار قالیباف با آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای/ آخرین تحولات جنگ نظامی بررسی شد سردار باقرزاده: کویت اسارت چهار ایرانی را تایید کرد/ سفیر ایران توانست با آنها ملاقات کند سخنگوی سپاه: هنوز همه منطقه را درگیر جنگ نکرده‌ایم مقام امنیتی: ایران تصمیم قطعی گرفته به هر تعرض بدون محدودیت و خویشتنداری پاسخ دهد

معاون وزیر دفاع: بانک اطلاعاتِ خلیج فارس را ایجاد کرده‌ایم

معاون وزیر دفاع: بانک اطلاعاتِ خلیج فارس را ایجاد کرده‌ایم امیر فخری اظهار کرد: سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح طی این سال‌ها کلیه اسناد، مدارک و نقشه‌ها را در مورد خلیج فارس جمع‌آوری کرده و توانسته بانک اطلاعات مربوط به خلیج فارس را تولید کند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۹ - ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 29
کد خبر: ۲۳۸۴۷۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ امیر مجید فخری معاون وزیر دفاع و رئیس سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح امروز (دوشنبه، 10 اردیبهشت) در حاشیه همایش بزرگداشت روز ملی خلیج فارس در جمع خبرنگاران، گفت: در سال گذشته این نمایشگاه را در سازمان جغرافیایی برپا کردیم و زمانی که گزارش آن به وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح ارائه شد، ایشان ایده‌ای را مطرح کردند تا به‌دنبال آن با همه دستگاه‌هایی که در این زمینه فعال هستند، صدای بزرگ‌تر و رساتری را درمورد بزرگداشت روز ملی خلیج فارس تولید کنیم.


وی افزود: از سال گذشته هماهنگی‌ با دستگاه‌های مختلف صورت پذیرفت و 25 دستگاه آماده همکاری شدند و به دنبال آن اسناد مختلف تاریخی، فرهنگی، سیاسی، حقوقی، نقشه‌ها و اسناد گردآوری شد و توانستیم این همایش بزرگ را برگزار کنیم.

 


رئیس سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح بیان کرد: آنچه که در برگزاری این نمایشگاه اهمیت دارد، بازتاب آن به دیگر نقاط جهان است تا بتوانیم فضای بین‌المللی را نیز بیش از پیش نسبت به این امر آگاه کنیم.


امیر فخری اظهار کرد: سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح طی این سال‌ها یعنی از دوران باستان تاکنون، کلیه اسناد، مدارک و نقشه‌ها در مورد خلیج فارس جمع‌آوری کرده و همچنین اندیشمندان این عرصه را نیز گرد هم آورده و توانسته بانک اطلاعات مربوط به خلیج فارس را تولید کند.


وی درمورد نحوه دسترسی به بانک اطلاعاتی خلیج فارس، گفت: ما در قالب داده‌هایی که در رسانه‌های عمومی قابل پخش است، مستندات را گردآوری کرده و در این همایش در قالب لوح فشرده به شرکت‌کنندگان این همایش تقدیم می‌کنیم.


رئیس سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح تصریح کرد: آنچه که در مورد کتب، نوشته‌ها و اسناد تاریخی است، به صورت لوح فشرده جمع‌آوری شده و بیش از نیز در سازمان جغرافیایی موجود است.


امیر فخری در پایان گفت: امروز موافقت‌نامه‌ای با معاون سازمان میراث فرهنگی داشته‌ایم تا بتوانیم این نشست‌ها که در سال‌های بعد نیز برگزار می‌شود، تجمیع کرده و نیز بتوانیم متفکران کشور و متفکران بین‌المللی را در سال‌های آینده در این همایش داشته باشیم./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده