به گزارش راهبرد معاصر؛ قیمت دلار در سومین روز هفته تلاطمی نداشت و روند عرضه و تقاضا در تعادل بود.
گفتنی است روز یکشنبه پس از انتشار اخبار سانحه هوایی برای رئیسجمهوری، نرخ ارز در بازار غیررسمی و همچنین کانالهای تلگرامی شروع به صعود کرده و در پایان شب تا مرز کانال دوم کریدور ششم نیز پیش رفت. قیمت دلار اما صبح دوشنبه با یک شیب تند، روند کاهشی خود را آغاز کرد و دوباره به نرخ میانگین روز یکشنبه برگشت. در آخرین معامله روز دوشنبه، قیمت دلار در نیمه کانال هفتم از کریدور پنجم به کار خود پایان داد.
با وجود احتمال تعطیلی بانکها در روزهای آینده، معاملهگران برای مبادله دست به عصا شدهاند و بازار ارز رمق چندانی برای صعود ندارد. به نظر میرسد کانال ۶ تا هشت کریدور پنجم محدوده معاملاتی فعلی قیمت دلار در روزهای آینده و در صورت باز بودن بازارهای مالی باشد.
کارشناسان اقتصادی اثر مسائل روانی و موضوعات غیراقتصادی را بر روند نرخ ارز موقتی میدانند. آنها معتقدند آنچه روند کاهشی واقعی نرخ ارز را رقم میزند کنترل حجم نقدینگی، رشد اقتصادی، درصد رشد نقدینگی و توانایی دولت در بهبود وضعیت کسبوکار و تورم است.
تحلیلگران اقتصادی میگویند مولفههای اقتصادی تاثیر جدی و بیشتری بر بازارها دارند تا مسائل غیراقتصادی و روانی؛ بنابراین تاثیر اخبار مقطعی و کوتاهمدت است.
قیمت درهم روز دوشنبه با رقم ۱۵ هزار و ۸۶۰ تومانی معامله شد و نسبت به روز ماقبل تغییر قیمت نداشت. قیمت تتر روی رقم ۵۷ هزار و ۹۰۰ تومانی ایستاد و رشد ۸۰۰ تومانی داشت.
قیمت پوند انگلیس با رشد محدود ۱۶۰ تومانی با رقم ۷۳ هزار و ۱۶۰ تومان معامله شد و قیمت یورو کاهش ۳۰۰ تومانی داشت و روی رقم ۶۲ هزار و ۵۹۰ تومانی ایستاد.
گفتنی است اسکناس و حواله دلار روز دوشنبه کاهشی شد. اسکناس دلار با رقم ۴۴ هزار و ۸۱۱ تومان و حواله دلار با رقم ۴۱ هزار و ۸۴۰ تومان عرضه شد./تجارت نیوز