تصادف زنجیره ای در اتوبان تهران–قم/ آمار مصدومان کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول وضعیت ذخایر سد‌های تهران بحرانی‌تر شد هشدار برف و باران برای ۲۰ استان بازداشت سرشبکه اصلی باند سودجویی ۵۰۰ میلیاردی از شرکت‌های معدنی و دولتی لغو اجرای طرح زوج و فرد از در منزل در تهران از پنجشنبه کارگروه اضطرار آلودگی هوا: تاکسی‌های اینترنتی باید طرح زوج و فرد را رعایت کنند وزیر علوم: آزمون جامع دکتری به طور کامل حذف نمی‌شود صندوق بازنشستگی: در یک سال گذشته تعداد حقوق‌بگیران ۲.۶ درصد افزایش یافته/ ۶۵ درصد این افراد مرد و ۳۵ درصد زن هستند غیرحضوری شدن مدارس آذربایجان شرقی در هفته آینده پلیس راهور دیر خبر داد، اما طرح زوج یا فرد بی‌توقف اجرا می‌شود دورکاری بانوان شاغل ادارات خوزستان در روز چهارشنبه به مناسبت روز زن اتوبوس و مترو در این روز رایگان شد هشدار بارش‌های سنگین در ۵ استان؛ بارش برف و باران در ۱۵ استان از فردا چهارشنبه مدارس نمونه دولتی حذف می‌شوند؟ هوا سرد می‌شود / باران تا جمعه در تهران ادامه دارد

وزير آموزش و پرورش: دانش‌آموزان ما به پشتوانه معلمان 28 مدال در المپيادهاي جهان كسب كردند

وزير آموزش و پرورش گفت: سال گذشته دانش‌آموزان ما 28 مدال در المپيادهاي جهاني كسب كردند. اين دانش‌آموزان در كجا تحصيل مي‌كنند؟ آموزش و پرورش آينه‌اي است كه هر بار كه در آن مي‌نگري، تصوير آينده را مي‌نگري.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۱ - ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 30
کد خبر: ۲۳۸۶۵۸

به گزارش راهبرد معاصر. رضامراد صحرايي وزير آموزش و پرورش، امروز در آيين سپاس معلم در دبيرستان شهيد چمران آموزش و پرورش منطقه 18 تهران، اظهار كرد: معلم کسی است که آینده کشورش را معماری می‌کند و مدرسه جايي است كه آينده كشور ساخته مي‌شود.

 

وي ادامه داد: در ديدگاه اسلامي، درد بي‌درمان انسان، ناداني و جهل است و جهل در هرجايي، معناي خودش را پيدا مي‌كند و كسي كه جهل را از بين مي‌برد، معلم است و به همين دليل حرمت معلم بالاست.صحرايي با بيان اينكه قد هيچ جامعه‌اي بالاتر از معلمش نيست، گفت: مدارس كه اصلي‌ترين عنصرش، معلم است، جايي هستند كه آينده كشور ساخته مي‌شود بنابراين هر كسي كه دل در گروي سرافرازي كشور دارد بايد به مدرسه و معلم توجه كند.

 

وي با تأكيد بر اينكه هيچ سالي نبوده است كه معلمان به ديدار رهبر معظم انقلاب نرفته باشند، اظهار كرد: اين موضوع جايگاه معلم را نشان مي‌دهد.وزير آموزش و پرورش با بيان اينكه قدرت ايران به جايي رسيده است كه كسي نمي‌تواند نگاه چپ به ايران كند، گفت: اين قدرت مايه عزت ما هست و ريشه آن، معلم است.

 

وي اضافه كرد: اگر مي‌خواهيم جامعه‌ ما سربلند و سرافراز باشد، همه بايد براي حرمت معلم بكوشيم و اگر حرمت معلم نگه داشته شود، جامعه شريف است.

 

صحرايي با بيان اينكه امروز بچه‌هاي تيم واليبال بعد از 7 برد پي در پي برگشتند، گفت: اين دانش‌آموزان نه با بودجه آنچناني، بلكه با همت و آنچه از معلمان‌شان آموختند يعني استقامت، بردند.

 

وي تصريح كرد: سال گذشته دانش‌آموزان ما 28 مدال در المپياد جهاني كسب كردند. اين دانش‌آموزان در كجا تحصيل مي‌كنند؟ آموزش و پرورش آينه‌اي است كه هر بار كه در آن مي‌نگري، تصوير آينده را مي‌نگري./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار