پزشکیان در آیین دریافت استوارنامه سفیر جدید نیوزیلند: زورگویی در قاعده گفت‌و‌گو نمی‌گنجد روند بررسی برنامه‌های «مدنی‌زاده» در کمیسیون اقتصادی مجلس سخنگوی دولت: دولت اعتراض کامیونداران را به رسمیت می‌شناسد نحوه جذب منابع انسانی در آموزش و پرورش اصلاح شد نیروی زمینی ارتش ۵ پایگاه موشکی در ساختار خود پیش‌بینی کرد مهاجرانی: ایران با حفظ منافع ملی مذاکره را ترک نخواهد کرد / تمام سناریو‌های ما روی میز است محمود احمدی نژاد عازم اروپا شد + جزئیات دستورات معاون اول رئیس‌جمهور برای اطفای حریق در پارک ملی گلستان الحاق ۱۰ فروند بالگرد باز آماد شده به هوانیروز ارتش قالیباف: بولیوار صدای استقلال را از دل ملت‌های تحت ستم بیرون کشید قالیباف قانون اصلاح پرداخت فوق‌العاده خاص را ابلاغ کرد دستور رییس جمهور برای پرداخت حقوق کارمندان مبتنی‌بر عملکرد سخنگوی هیات رئیسه مجلس: مدنی‌زاده به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد به مجلس معرفی شد نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس: قصور بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج محرز است سلیمی، نماینده مجلس: امضای سرپرست وزارت اقتصاد از فردا بی‌اعتبار است

سپاه در مناطق سیل زده چه کرده است؟

فرمانده کل سپاه در سخنانش به ارائه گزارشی از اقدامات سپاه در مناطق سیل زده پرداخته است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۲ - ۱۱ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 03
کد خبر: ۲۳۸۷۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار سرلشکر سلامی ظهر امروز در حاشیه کنگره ملی نقش امام راحل در دفاع مقدس و گرامیداشت 6200 شهید استان مرکزی با اشاره به اجرای پروژه‌های محرومیت‌زدایی در سطح کشور اظهار کرد: پروژه‌های تعریف شده در بسیج به لحاظ مقایس کوچک، اما زودبازده هستند.

 

وی تصریح کرد: در گام نخست ۵۷۲ پروژه محرومیت‌زدایی در استان مرکزی تعریف و شروع شده که به‌واسطه کنگره امروز ۳۶۲ مورد از آنها افتتاح و مورد بهره‌برداری قرار گرفت و مابقی نیز در دست اقدام است.

 

فرمانده کل سپاه پاسداران بیان کرد: به همراه استان‌های کشور پروژه‌های جدیدی تعریف خواهد شد، مقام معظم رهبری در دیدار روز گذشته راه فوق‌العاده جدیدی را در عرصه خدمات اجتماعی، امداد و کمک به مردم، محرومیت‌زدایی و سازندگی گشودند، انشالله در این راه جدید انگیزه‌ها فعال‌تر و قوی‌تر به میدان خواهد آمد و ما از همه ظرفیت‌های مردمی، سپاه، دولتی و غیردولتی کمک خواهیم گرفت و سعی می‌کنیم نسبت به گذشته با ظرفیت چندبرابری خود را با انتظارات مقام معظم رهبری هماهنگ کنیم.

 

سلامی خاطرنشان کرد: تاکنون در این زمینه موفق بوده‌ایم اما انتظارات بیشتر است، در سطح کشور ۴۰ هزار پروژه محرومیت‌زدایی تعریف شده که تاکنون ۱۵ هزار مورد از آنها بهره‌برداری شده و مابقی نیز به‌زودی به بهره‌برداری خواهد رسید، پس از اتمام این پروژه‌ها به تعریف پروژه‌های جدید خواهیم پرداخت و این چرخه ادامه خواهد داشت.

 

وی با اشاره به ساخت واحدهای مسکونی سیل‌زده در کشور نیز گفت: سهم سپاه پاسداران ۲۰ هزار واحد مسکونی تعریف شده که تاکنون ۳ هزار و ۵۰۰ مورد تحویل داده شده و مابقی نیز در دست اجرا است.

 

وی در پاسخ به سوالی در خصوص روی میز نبودن گزینه‌های دشمن نیز گفت: ما هم‌اکنون قدرتمند و شکست‌ناپذیر شدیم و به موازات آن دشمنان نیز ضعیف شده و توانایی عکس‌العمل در مورد توانمندی‌های ما را ندارد.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده