غریب‌آبادی: سفر رئیس‌جمهور به چین نقطه عطفی در دیپلماسی فعال جمهوری اسلامی ایران است سفیر ایران در دیدار با مقام انگلیسی: فعال‌سازی اسنپ‌بک غیرقانونی است وال‌استریت‌ژورنال: روسیه و چین پیش‌نویس جدیدی درباره اسنپ‌بک ارائه کردند وزیر اسرائیلی: اجازه تشکیل کشور فلسطینی را به هیچ وجه نخواهیم داد ترامپ: از پوتین ناامید هستم؛ درباره غیبتم اخبار جعلی ساختند/کانادا می‌خواهد بخشی از گنبد طلایی باشد بیانیه خانواده امام موسی صدر در پی پخش مستند BBC ترامپ: به جنایت در «خطرناک‌ترین شهر جهان» پایان خواهم داد تأکید عراق و آمریکا بر پایبندی به توافق خروج نظامیان آمریکایی تحریم‌های جدید آمریکا علیه شبکه کشتیرانی مرتبط با ایران رهبران چین و روسیه بیش از ۲۰ توافق‌نامه امضا کردند سخنگوی وزارت خارجه چین: روابط با ایران در اولویت است سی‌ان‌ان: ترامپ مقر فرماندهی فضایی آمریکا را به آلاباما منتقل می‌کند ارتش یمن: ساختمان ستاد کل ارتش اسرائیل و بن‌گوریون را هدف قرار دادیم دیدار روسای جمهور ایران و چین/ پزشکیان: آماده همکاری برای اجرای توافق جامع ۲۵ ساله هستیم/ شی جین پینگ: حقوق مشروع ایران برای استفاده صلح‌آمیز هسته‌ای را به رسمیت می‌شناسیم بقائی در مصاحبه با گاردین: اروپا برای رسیدن به توافق جدی نیست/ اعتماد بین ایران و آژانس از بین رفته است

انصارالله: به هر تجاوزی از خاک مبدا پاسخ می‌دهیم

یکی از مسئولان ارشد انصارالله نسبت به هرگونه تحرک خصمانه ضد یمن، به متجاوزان هشدار داده و تاکید کرد که هر پایگاه یا سرزمینی که تجاوز به یمن از آنجا انجام شود هدف مشروع برای نیروهای مسلح یمن خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۶ - ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 01
کد خبر: ۲۳۸۹۲۲

به گزارش راهبرد معاصر،‌ در سایه ادامه هشدارهای دولت صنعا به متجاوزان درباره هرگونه تحرک احمقانه علیه یمن، «علی القحوم» از اعضای ارشد دفتر سیاسی جنبش انصارالله امروز با انتشار توییتی در شبکه اجتماعی ایکس اعلام کرد که هر پایگاه یا سرزمینی که تجاوز به یمن از آنجا انجام شود هدف مشروع برای نیروهای مسلح یمن خواهد بود.

 

وی تاکید کرد که مواضعی که تجاوز به یمن از آنجا آغاز شود در چهارچوب گسترش صحنه عملیات و بانک اهداف، به هدف راهبردی و حیاتی برای نیروهای مسلح یمن تبدیل می‌شود و این نیروها عمق و مناطق دارای اهمیت اقتصادی طرف متجاوز را هدف قرار خواهند داد.

 

این مسئول انصارالله با اشاره به تغییر معادلات و موازنه‌های قدرت، به متجاوزان درباره پیامدهای هرگونه تحرک خصمانه علیه یمن هشدار داده و به آنها تاکید کرد که از عواقب تجاوزات 9 سال گذشته خود علیه یمن درس بگیرند.

 

القحوم در ادامه به مزدوران که در خدمت اهداف دشمنان عمل می‌کنند هشدار داده و خطاب به آنها گفت که اگر شما برگ برنده بودید طی 9 سال گذشته ارزش داشتید. نتیجه شرط بندی روی مزدوران باخت است.

 

وی درباره روند صلح نیز اعلام کرد که رسیدن به صلح و اجرای آن هم در خدمت منافع یمن است و هم عربستان سعودی و امارات و کل منطقه و منجر به رسیدن به امنیت و ثبات می‌شود.

 

این مسئول یمنی با اشاره به اینکه صلح منجر به پایان دادن به تنش‌ها می‌شود و مانع از گسترش دایره درگیری ها می‌گردد بر لزوم اولویت دادن به منافع مشترک و توسعه آنها و تغییر مسیر از خصومت به دوستی تاکید و اعلام کرد که خیر و منفعت عمومی در همین امر خواهد بود.

 

پیشتر شورای عالی سیاسی یمن در نشستی که روز گذشته به ریاست «مهدی المشاط» رئیس این شورا برگزار کرده بود درباره هرگونه تحرک خصمانه‌ آمریکا که ثبات و امنیت یمن را به خطر می‌اندازد هشدار داده و تاکید کرد که پیامدهای این تجاوزات آمریکا تنها محدود به مرزهای یمن نخواهد بود.

 

شورای عالی سیاسی یمن تاکید کرد که موضع قاطع این کشور در حمایت از فلسطین در برابر تجاوزات وحشیانه رژیم اشغالگر علیه نوار غزه که تحت حمایت نامحدود آمریکا و غرب انجام می‌شود ثابت است.

 

همچنین در این نشست مهدی المشاط، رئیس شورای عالی سیاسی یمن درباره مذاکرات صلح با طرف سعودی به عربستان توصیه کرد که منافع ملی خود را در روند مذاکرات صلح با یمن بر منافع آمریکا ترجیح دهد تا این روند به شکلی مثبت تکمیل گردد./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار