بیانیه خانواده سخنگوی شهید گردان‌های القسام اظهارات تهدیدآمیز ترامپ علیه ایران در دیدار با نتانیاهو / ما می‌خواهیم سوریه زنده بماند دیدار سفیر ایران با وزیر دفاع و فرمانده ارتش لبنان انتشار تصاویری از شهید ابوعبیده سخنگوی سابق القسام برای اولین بار + عکس اولین تصویر سخنگوی جدید گردان‌های قسام با یونیفرم و چفیه شهید ابوعبیده + عکس القسام شهادت شماری از فرماندهان ارشد خود را اعلام کرد + عکس سخنگوی القسام به شهادت رسید «هیبت الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق شد پوتین: حمله باید تا زمان آزادسازی زاپوریژیا در آینده نزدیک ادامه یابد رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن شیخ نعیم قاسم: خواهان به تعویق افتادن درخواست انحصار سلاح هستیم / دولت لبنان نباید ژاندارم اسرائیل شود سقوط ۲ بالگرد در نیوجرسی آمریکا ترامپ: رایزنی سازنده‌ای با پوتین داشتم تصویب قطعنامه علیه تل‌آویو در پارلمان سومالی بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند

رایزنی بلژیک با اتحادیه اروپا برای تحریم اسرائیل + جزئیات

نخست‌وزیر بلژیک از گفتگو‌های این کشور با اتحادیه اروپا برای بررسی اعمال تحریم‌های تجاری علیه رژیم صهیونیستی به دلیل اقدامات آن در غزه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۶ - ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 06
کد خبر: ۲۳۹۵۳۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ «الکساندر دی کرو» نخست‌وزیر بلژیک، امروز (دوشنبه) گفت که این کشور گفتگو‌هایی را برای تحریم‌های تجاری احتمالی اتحادیه اروپا علیه رژیم صهیونیستی به دلیل اقدامات آن در نوار غزه آغاز کرده است.

رژیم صهیونیستی در پاسخ به عملیات «طوفان الاقصی» که در ۷ اکتبر توسط گروه حماس علیه اراضی اشغالی انجام شد، با هدف «نابودی حماس» حملات نظامی کورکورانه‌ای را علیه غزه انجام داده است که منجر به نابودی ۶۰ درصد از زیرساخت‌های حیاتی این شهر و آواره شدن ۸۵ درصد از جمعیت آن شده است.

شمار تلفات غزه به بیش از ۳۴ هزار نفر رسیده است که اغلب آن‌ها را زنان و کودکان تشکیل می‌دهند.

با قرار داشتن غزه در محاصره انسانی که منجر به کمبود شدید مواد غذایی، آب آشامیدنی، دارو و تجهیزات پزشکی شده است، همچنین کند بودن روند ورود کمک‌های انسانی به این شهر، نگرانی‌های بین‌المللی از بروز فجایع انسانی، از جمله قحطی و گرسنگی و شیوع بیماری‌های واگیردار افزایش یافته است.

خبرگزاری اسپوتنیک گزارش داد که دی‌کرو گفت: دولت بلژیک چند هفته‌ای است که تصمیم گرفته علیه اسراییل تحریم‌های تجاری اعمال کند. اما اگر بلژیک، این تحریم‌ها را از طرف خود اعمال کند، مسیر‌های تجارت عوض خواهد شد. بنابراین، ما در حال بحث درباره حل‌وفصل این مسئله با دیگر کشور‌های اروپایی بوده‌ایم.

او افزود: اتحادیه اروپا پیماد اتحادی با اسراییل دارد که دربرگیرنده شروطی در رابطه با حقوق بشر است. ما از جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا خواسته‌ایم این مسئله را بررسی کند.

رژیم صهیونیستی همچنین قصد آغاز عملیات زمینی در رفح، شهری در جنوب غربی غزه را دارد که بیش از یک میلیون نفر از جمعیت آوارگان فلسطینی به آن پناه برده‌اند. ارتش این رژیم، امروز به جمعیت رفح گفته سمت شرق آن را تخلیه کنند.

مذاکرات آتش‌بس میان رژیم صهیونیستی و حماس با مشارکت شرکای منطقه‌ای و بین‌المللی ادامه دارد. / ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده