واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند چین نسبت به ماجراجویی‌های نظامی آمریکا در غرب آسیا هشدار داد جلسه شورای امنیت ملی ترکیه درباره تحولات ایران جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی زمان نشست سه‌جانبه روسیه، آمریکا و اوکراین مشخص شد سفر بن‌زاید به روسیه در میانه تنش‌های منطقه‌ای رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند الجولانی: روسیه از وحدت و ثبات سوریه حمایت کرده است نمایندگی ایران در سازمان ملل: اگر تهدید شویم، پاسخ بی‌سابقه خواهیم داد غریب آبادی: اولویت ما دفاع از ایران است نه مذاکره با آمریکا المیادین به نقل از منبعی ایرانی: «آمریکا با لشکرکشی نظامی نمی‌تواند ما را وادار به مذاکره کند» ترامپ مجددا ایران را تهدید کرد: حمله بعدی بسیار بدتر خواهد بود/ ایران سریعا پای میز مذاکره بیاید کرملین: پوتین فردا با رئیس امارات دیدار و گفت‌و‌گو می‌کند

وقوع حادثه امنیتی جدید در سواحل یمن

یک سازمان دریایی انگلیسی اعلام کرد در ۸۲ مایلی سواحل یمن یک حادثه امنیتی رخ داده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۲ - ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 07
کد خبر: ۲۳۹۶۶۳

به گزارش راهبرد معاصر. براساس گزارش خبرگزاری شهاب فلسطین سازمان عملیات تجارت دریایی انگلیس امروز سه شنبه اعلام کرد یک حادثه در ۸۲ مایل دریایی جنوب شهر عدن یمن گزارش شده است.

 

این درحالی است که دو روز پیش نیروهای یمن اعلام کردند فاز چهارم عملیات خود علیه کشتی‌های رژیم صهیونیستی و کشتی‌های عازم بنادر اراضی اشغالی را در شعاع وسیع‌تری آغاز خواهند کرد. در همین راستا نیروهای یمنی اعلام کردند در صورتیکه رژیم صهیونیستی با توافق آتش‌بس موافقت و حمله به غزه را متوقف کند، یمن از انجام این عملیات دست خواهد کشید در غیر این صورت فاز چهارم که دریای مدیترانه را هم شامل می‌شود، آغاز خواهد شد.

 

با این وجود رژیم صهیونیستی آتش‌بسی را که حماس با آن موافقت کرده بود، نپذیرفت. از شب گذشته نیز ارتش صهیونیستی حملات به رفح را افزایش داده و برخی از رسانه‌ها اعلام کردند تانک‌های رژیم صهیونیستی وارد منطقه رفح شده‌اند.

 

در ۲۰۰ روز جنگ در غزه منتشر شد که در جریان آن نیروهای مسلح یمن ۱۱۸ عملیات، ۹۸ عملیات دریایی، ۱۸ حمله به اراضی اشغالی فلسطین و ۲ مورد هدف قرار دادن هواپیماهای صهیونیست ها را انجام دادند.

 

ارتش یمن در ماه‌های گذشته در حمایت از مقاومت ملت فلسطین در نوار غزه چند کشتی آمریکایی و انگلیسی و صهیونیستی یا کشتی‌های عازم سرزمین‌های اشغالی را در دریای سرخ و تنگه باب‌المندب هدف قرار داده است.

 

نیروهای ارتش یمن متعهد شده‌اند تا زمانی که رژیم صهیونیستی حملات خود به غزه را متوقف نکند، کشتی‌های این رژیم یا کشتی‌های عازم سرزمین‌های اشغالی را دریای سرخ هدف قرار دهند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر