شرایط جدید تعویض پلاک خودروها اعلام شد مدارس ابتدایی کهگیلویه و بویراحمد غیرحضوری شد مدارس ابتدایی جیرفت و عنبرآباد دوشنبه غیرحضوری شدند مدارس ابتدایی و پیش‌دبستانی دماوند نوبت صبح ۸ دی غیرحضوری شد مدارس ابتدایی فیروزکوه غیرحضوری شد هشدار سازمان وظیفه عمومی فراجا درباره صدور کارت‌های جعلی در فضای مجازی سرمای شدید مدارس استان مرکزی را در روز دوشنبه به تعطیلی و تأخیر کشاند بخشنامه کاهش ساعت کار مادران شاغل مدارس برخی مناطق کردستان دوشنبه تعطیل است مدارس چهارمحال و بختیاری فردا به علت بارش برف تعطیل شد فعالیت مدارس آذربایجان شرقی دوشنبه برای تمامی مقاطع تعطیل خواهد بود مدارس تهران دوشنبه ۸ دی ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ فعالیت مدارس سقز فردا دوشنبه تعطیل شد اخبار تعطیلی مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات استان‌ها فردا ۸ دی ۱۴۰۴ پیشرفته‌ترین ماهواره‌های تصویربرداری ایرانی از پایگاه روسیه به فضا پرتاب شدند + فیلم برف و باران در جاده‌های ۱۶ استان و محور‌های چالوس و آزادراه تهران - شمال

پشت پرده اتفاقات لردگان در گفتگو با یک مقام آگاه امنیتی

یک مقام امنیتی درباره پشت پرده اتفاقات امروز لردگان گفت: رسانه های ضدانقلاب با محوریت شبکه های نفاق و با سوء استفاده از اعتراضات مسالمت آمیز، افرادی را اجیر کرده و با هدایت به اعتراضات امروز مردم لردگان تلاش کردند اعتراضات مسالمت آمیز را به تشنج و آشوب بکشانند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۵ - ۱۳ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 05
کد خبر: ۲۳۹۸۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ یک مقام امنیتی آگاه پیرامون اتفاقات امروز لردگان گفت: به دنبال انتشار خبری مبنی بر ابتلای 26 نفر از اهالی روستای چنار به ایدز، اخبار مختلفی درباره منشا ابتلای تعدادی از مردم این روستا به این بیماری منتشر شد. انتشار اخبار ضد و نقیض و بعضا با ارائه اطلاعاتی ناقص و دو پهلو از سوی مراجع ذی صلاح، باعث ناراحتی مردم بخش لردگان و بروز اعتراضاتی در این باره گردید. در همین راستا، رسانه های ضدانقلاب با محوریت شبکه های نفاق و با سوء استفاده از اعتراضات مسالمت آمیز، افرادی را اجیر کرده و با هدایت به اعتراضات امروز مردم لردگان تلاش کردند با سناریوهای سوخته متداول جریان نفاق و ضدانقلاب که مسبوق به سابقه بوده، با کشته سازی دروغین، ایجاد درگیری در شهرستان لردگان و حمله به ساختمان های دولتی و اماکن دیگر مانند آتش زدن دفتر امام جمعه لردگان و تخریب ساختمان فرمانداری اعتراضات مسالمت آمیز را به تشنج و آشوب بکشانند.

 

این مقام امنیتی افزود: عناصر نفاق با نفوذ به داخل تجمع اعتراضی مردم لردگان با صورت های پوشیده و با در دست داشتن مواد آتش زا تلاش داشت با تحریک مردم به بستن جاده ها، سر دادن شعارهای ضد اسلام و انقلاب اسلامی مسیر تجمع مسالمت آمیز اعتراضی مردم لردگان نسبت به اظهارنظر غیرمسئولانه مسئولان وزارت بهداشت را منحرف کنند.

 

وی در پایان همچنین اعلام کرد: در این خصوص افرادی وابسته به جریان نفاق که هدایت شده و با انگیزه ایجاد انحراف در مطالبه مردم به سمت اغتشاش و آشوب بودند، دستگیر شده اند.اطلاعات تکمیلی در این باره به زودی منتشر خواهد شد.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار