تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است فیدان: موضع تهاجمی اسرائیل مشکل کل جهان شده است هیئت پاکستانی برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید به تهران می‌آید ادعای کاتس: به حضور تروریست کت و شلواری جولانی در سوریه نیازی نداریم! بن‌گویر: باید کل لبنان را به آتش‌ بکشیم درخواست ۸۰ میلیارد دلاری پنتاگون پس از جنگ ایران ویتکاف: بازرسان آژانس انرژی اتمی به ایران می‌روند ترامپ: قرار نیست آمریکا به ایران ۳۰۰ میلیارد دلار بدهد سنت‌کام رسما رفع محاصره علیه ایران را اعلام کرد ونس: به ایران اجازه غنی‌سازی اورانیوم نخواهیم داد

پادشاه اردن: کنترل اسرائیل بر گذرگاه رفح، فاجعه انسانی را تشدید می‌کند

پادشاه اردن: کنترل اسرائیل بر گذرگاه رفح، فاجعه انسانی را تشدید می‌کند پادشاه اردن بامداد چهارشنبه درباره کنترل رژیم صهیونیستی بر سمت فلسطینی گذرگاه «رفح» در مرز مصر هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۶ - ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 08
کد خبر: ۲۳۹۸۷۷

به گزارش راهبرد معاصر، «عبدالله الثانی بن الحسین» پادشاه اردن بامداد چهارشنبه درباره کنترل رژیم صهیونیستی بر سمت فلسطینی گذرگاه «رفح» در مرز مصر هشدار داد.

 

به نوشته وبگاه شبکه «الجزیره»، دیوان پادشاهی اردن به نقل از عبدالله دوم اعلام کرد: «[او]تاکید می‌کند که کنترل اسرائیل بر سمت فلسطینی گذرگاه رفح، فاجعه انسانی در غزه را تشدید خواهد کرد».

 

در این بیانیه آمده است: «عبدالله دوم از جامعه بین‌المللی می‌خواهد موضعی اتخاذ کند که اسرائیل را ملزم به عبور تضمین‌شده کمک‌ها از گذرگاه‌های مختلف به غزه کند».


پادشاه اردن همچنین حمله شهرک‌نشینان صهیونیست به کاروان کمک‌های اردنی که به سمت غزه می‌رفت را محکوم کرد.

 

پیش از این نیز «أیمن الصفدی» وزیر امور خارجه اردن بامداد سه‌شنبه گفته بود که «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به دنبال گسترش جنگ برای حفظ آینده سیاسی خود است.

 

این در حالی است که شامگاه دوشنبه ارتش رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای اعلام کرد در حال انجام «حملات هدفمند» علیه اهداف حماس در شرق رفح است.

 

نزدیک به ۱.۵ میلیون نفر فلسطینی در شهر رفح واقع در جنوبی‌ترین نقطه غزه پناه گرفته‌اند. در صورت آغاز عملیات اسرائیل در این منطقه، آوارگان فلسطینی جایی برای رفتن ندارند./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار