به گزارش راهبرد معاصر؛ عباس روشن اظهار کرد: پرداخت کمک هزینه ازدواج، فقرزدایی و تثبیت زندگی زناشویی یکی از محورهای اصلی مورد نظر این نهاد است.
مدیر کل کمیته امداد استان بوشهر در ادامه با اشاره به خدمات امداد در بخش ازدواج به جامعه هدف، گفت: پرداخت کمک هزینه جهیزیه به نوعروسان و هدیه ازدواج به فرزندان پسر، یکی از بخشهای مهم حوزه حمایتی این نهاد است.
وی خاطر نشان کرد: در سال ۱۴۰۲ تعداد ۷۴۱ سری جهیزیه جمعاً به ارزش ۲۹ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان تأمین و بین جوانان تحت حمایت این نهاد با رویکرد تحکیم و تقویت بنیان خانواده توزیع شده است.
روشن ارزش هر سری جهیزیه را بیش از ۴۰ میلیون تومان عنوان کرد و گفت: ترویج ازدواج بهنگام، آگاهانه و آسان بین جوانان و زنان سرپرست خانوار، تحکیم بنیان خانواده و پیشگیری از شیوع آسیبهای فردی اجتماعی و آسایش و سلامت کانون خانواده از جمله اهداف و رویکردهای امر ازدواج آسان در کمیته امداد است.
مسؤول سازمان بسیج سازندگی سپاه امام صادق (ع) استان بوشهر با اشاره به تامین هزار و ۲۰۰ کولر گازی برای نیازمندان استان گفت: سال گذشته حدود ۲ هزار جهیزیه در استان بوشهر توزیع شد.
خلیل رفعتی صبح سهشنبه در جمع خبرنگاران به مناسبت سالروز تأسیس بسیج سازندگی گفت: با حمایتها و پشتیبانی های محمدی زاده استاندار بوشهر و هدایت و راهبریهای سردار رزمجو فرمانده سپاه امام صادق در سال گذشته در سازمان بسیج سازندگی توانست نزدیک به پنج هزار میلیارد تومان با سازمانها و دستگاههای اجرایی استان و کشور موافقت نامه، تفاهم نامه و قرارداد منعقد کند.
وی ادامه داد: برگزاری جلسات و نشستها با مجموعههای هلدینگ خلیج فارس، ساتا، سردار فرحی جانشین وزارت دفاع و همچنین معاونین وزیر نفت در راستای استفاده از ظرفیت صنعت در استان خصوصاً صنایع گاز و پتروشیمی برای اولین بار در سازمان بسیج سازندگی کلید خورد.
رفعتی بیان کرد: با انعقاد تفاهم نامه با شورای راهبردی و هلدینگ خلیج فارس، هزار و ٩٩٣ جهیزیه در قالب قرارگاه محرومیت زدایی به منظور ترویج ازدواج آسان با حضور آیت الله رئیسی رئیس جمهور و برپایی جشن ازدواج آسان در سراسر شهرستانهای استان اجرا شد.
مسؤول سازمان بسیج سازندگی سپاه امام صادق علیه السلام استان بوشهر افزود: کمک به اجرای پروژههای زیرسازی و عمرانی پتروشیمی پارس بالغ بر ١٨٠ میلیارد ریال یکی از اقدامات مؤثر سازمان بسیج سازندگی بوده است.
وی با اشاره به برخی از عملکردهای این سازمان در سال ۱۴۰۲ تصریح کرد: اجرای دیوار حفاظتی مسیر آبهای فصلی علی آباد برای اولین بار در شهر برازجان با مبلغ ٨٠٠ میلیارد ریال و با هدف جلوگیری از طغیان و آسیب به منازل مردم در حاشیه این رودخانه فصلی اجرا شد.
رفعتی بیان کرد: پروژه لایروبی شاخه شمالی رودخانه حله که در طول انقلاب برای اولین بار با هدف امنیت پایدار غذایی منطقه و همچنین احیا ١٢٠ هزار نخل خرما و ١٥ هزار هکتار زمینهای زراعی انجام گرفت رضایت و خشنودی مردمان بیش از ٢١ روستای حاشیهی این رودخانه را در پی داشته است. / روزنو