المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد

کاخ سفید: روسیه آماده حمله‌ای بزرگ به اوکراین می‌شود

کاخ سفید: روسیه آماده حمله‌ای بزرگ به اوکراین می‌شود پس از آنکه اوکراین، روسیه را به «تجدید قوای ارتش و حملات جدید» متهم کرد، کاخ سفید نیز مدعی شد که نیرو‌های روسیه می‌توانند «حمله‌ای تمام‌عیار» را به خارکیف، دومین شهر بزرگ اوکراین انجام دهند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۷ - ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 11
کد خبر: ۲۴۰۲۷۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ رئیس‌جمهور و وزیر دفاع اوکراین روز جمعه ادعا کردند که روسیه «حمله جدید تمام‌عیاری» را انجام داده و چندین نقطه از مواضع را در مرز با خارکیف هدف قرار داده است.

طبق گزارش راشا تودی، «جان کربی» سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید طی یک جلسه توجیهی در گفتگو با خبرنگاران ادعا کرد: «ایالات متحده نسبت به اینکه روسیه در حال آماده‌سازی جنگی بزرگتر می‌باشد، نگران است. ممکن است روس‌ها خود را برای یک حمله بزرگتر به خارکیف آماده کنند.»

روسیه با اینکه اخیرا از کنترل دو روستا در مرز با منطقه لوهانسک خبر داده، اما هیچ اطلاعاتی در مورد فعالیت‌های ادعایی در نزدیکی خارکیف ارائه نکرده است.

روسیه چند روز پیش از کنترل دو روستا توسط ارتش این کشور در خطوط مقدم جنگ در نواحی دونتسک و خارکیف در اوکراین خبر داد.

خبرگزاری فرانسه گزارش کرد، مسکو در ماه‌های اخیر به ویژه بعد از افول پیدا کردن کمک‌های نظامی غرب به اوکراین فتوحات پی در پی در خطوط مقدم جنگ در این کشور رقم زده است. وزارت دفاع روسیه اعلام کرد واحد‌های ارتش این کشور «روستای کیسلیفکا واقع در منطقه خارکیف» و «روستای نووکالینووه در جمهوری خلق دونتسک» را آزاد کرده‌اند.

مقامات و تحلیلگران اوکراینی می‌گویند، ارتش روسیه در حال نهایت بهره‌مندی از ضعف تسلیحاتی اوکراین است و «عجله دارد» که پیش از رسیدن تسلیحات بیشتر غرب به دست کی‌یف، مناطق راهبردی مهمی از خاک اوکراین را به کنترل خود دربیاورد که می‌تواند راه‌گشای آنان برای کنترل گسترده‌تر بر دونباس باشد. / ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار