اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا

اسعفای مسئول بلندپایه‌ شورای امنیت داخلی صهیونیست‌ها

اسعفای مسئول بلندپایه‌ شورای امنیت داخلی صهیونیست‌ها دومینوی استعفای مسئولان صهیونیست ادامه دارد بطوریکه امروز مسئول سیاست «روز بعد در غزه» از شورای امنیت داخلی رژیم صهیونیستی استعفا داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۷ - ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 12
کد خبر: ۲۴۰۳۷۴

به گزارش راهبرد معاصر، یورام حمو، مسئول امور راهبردی شورای امنیت داخلی رژیم صهیونیستی امروز یکشنبه استعفا از سمت خود را ارائه کرد.

 

براساس گزارش المیادین، شبکه ۷ رژیم صهیونیستی توضیح داد که حمو مسئول پیگیری سیاست روز بعد در غزه بود و استعفای او از این مقام نشان دهنده عدم پیشرفت در رسیدگی به این موضوع است.

 

در این زمینه، کانال صهیونیستی کان خاطرنشان کرد: شورای امنیت داخلی، نهادی است که مسئولیت امور خارجی و امنیت داخل را بر عهده دارد و از جمله از آغاز جنگ غزه، روی موضوع به اصطلاح «روز بعد در غزه» کار می‌کند. (منظور از روز بعد، ادعای صهیونیست‌ها در خصوص فردای روز نابودی حماس است.)

 

رسانه‌های صهیونیستی اخیراً پس از استعفای آهارون حلیوا، رئیس بخش اطلاعات نظامی ارتش (امان) به دلیل ناکامی وی در کشف عملیات طوفان الاقصی در ۷ اکتبر ۲۰۲۳، نسبت به استعفای عمده در بین مقامات رژیم صهیونیستی هشدار داده بودند. در ۲۳ آوریل، آموس هارل، تحلیلگر امور نظامی در روزنامه صهیونیستی هاآرتص، موج بزرگی از استعفا‌ها را در میان مقامات سیاسی و امنیتی در دوره آتی پیش بینی کرد.

 

هارل گفت: این استعفا‌ها نتانیاهو را به گوشه‌ای می‌کشاند، زیرا او تنها کسی است که تاکنون از پذیرفتن هرگونه مسئولیتی در قبال شکست غزه خودداری کرده است.

 

روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارونوت نیز از سویی دیگر درباره اثر دومینوی استعفای حلیوا صحبت و تأکید کرد که او آخرین کسی نیست که در میان افسران ارشد اشغالگر استعفا می‌دهد.

 

این روزنامه فاش کرد که افسران ارشد دیگری از جمله ۴ نفر با درجه سرهنگی و در سطح فرماندهان یگان‌های میدانی وجود داشتند که به همرزمان خود از قصد استعفا اطلاع دادند. منابعی نیز در ارتش اشغالگر در گفتگو با رسانه‌های صهیونیستی اعلام کردند مقامات ارشد بیشتری در ارتش پس از عید پاک (پس از ۱۵ آوریل) استعفای خود را اعلام خواهند کرد./ باشگگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار