سید حسن خمینی: باید به تیمی که در میدان مذاکره هست اعتماد کرد قالیباف به آمریکای لاتین می‌رود پرداخت فوق‌العاده خاص به کارکنان دولت در شورای نگهبان تأیید شد عباس گودرزی سخنگوی هیئت رئیسه مجلس در اجلاسیه دوم مجلس شد بهروزآذر: اصلاح مهریه باید متوقف شود پزشکیان: توافقات خوبی بین ایران و عمان انجام شد سرلشکر سلامی: دست‌های ما روی ماشه است؛ منتظریم تا اگر غلطی کردند، بی‌درنگ پاسخ دهیم/ برای هر سناریویی آماده‌ایم سپاه: تیم پنج نفره عاملان شهادت رئیس پلیس آگاهی سراوان و همسرش دستگیر شدند + عکس دبیران هیات رئیسه مجلس مشخص شدند دیدار فرمانده ارتش پاکستان با سرلشکر باقری‌ ترکیب نهایی دومین هیات رئیسه مجلس دوازدهم مشخص شد + اسامی نتیحه آرای ناظران هیئت رئیسه اجلاسیه دوم مجلس دوازدهم ابقای نیکزاد و حاجی بابایی در پست نایب رئیسی مجلس با ۱۱۱ رای قالیباف با ۲۱۹ رأی رئیس مجلس باقی ماند ترور قاضی دادگاه کیفری در شیراز توسط فردی ناشناس

قدردانی رئیس‌جمهور از دست اندرکاران تجربه موفق برگزاری انتخابات الکترونیکی

رئیس‌جمهور از ناظران و مجریان برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی به‌ویژه در برگزاری تجربه موفق انتخابات الکترونیکی تشکر و قدردانی کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۹ - ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 12
کد خبر: ۲۴۰۴۵۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی در جلسه عصر یکشنبه هیات دولت در سخنانی حفظ کرامت افراد جامعه را از شاخصه‌های مهم مدیریتی اهل بیت علیهم‌السلام دانست و همه مدیران و مسئولان دستگاه‌های اجرایی را به رعایت این اصل مهم مدیریتی فراخواند.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه حفظ کرامت ارباب رجوع و کارمندان در ادارات و عموم شهروندان در تمام شئون جامعه، مصداق عینی اعمال این اصل مدیریتی است، به مدیران دستگاه‌های دولتی توصیه کرد با نظارت مستمر بر زیر مجموعه‌های خود، از رعایت کرامت انسانی در دستگاه تحت مدیریت خود اطمینان حاصل کنند.

آیت‌الله رئیسی در ادامه ضمن قدردانی از میزبانی مردم شریف و متدین استان قم و همچنین مراجع عظام تقلید، علما و مسئولین استان از کاروان دولت مردمی، ابراز محبت مردم و مراجع عظام تقلید نسبت به خدمات دولت و تذکرات را موجب مضاعف شدن مسئولیت دولتمردان در عمل به وظایف خود در تامین نیازهای استان و رفع موانع و مشکلات موجود دانست.

رئیس‌جمهور همچنین از ناظران و مجریان برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی به‌ویژه در برگزاری تجربه موفق انتخابات الکترونیکی تشکر و قدردانی کرد.

آیت‌الله رئیسی در ادامه با اشاره به گزارش وزیر نفت درباره توسعه و تامین منابع مالی حوزه نفت، نتیجه اقدامات انجام شده را افزایش درآمدهای کشور دانست و بر پیگیری این اقدامات تا تحقق کامل نتیجه تاکید کرد.

همچنین با توجه به پایان دوره مسئولیت معاون پارلمانی رئیس جمهور، دکتر رئیسی در جلسه امروز هیئت دولت از خدمات و زحمات دکتر حسینی به عنوان چهره علمی، فرهنگی و انقلابی در سمت معاونت پارلمانی رئیس جمهور تقدیر و بر استفاده از تجربیات و توانمندی‌های وی در سنگرهای دیگر در دولت مردمی تاکید کرد.

پیش از سخنان رئیس جمهور وزیر نفت در گزارشی تفصیلی درباره توسعه و تامین منابع مالی حوزه نفت، از تکمیل و بهره‌برداری ۶۷ طرح نیمه تمام در حوزه نفت و گاز و افزایش تولید نفت به ۳ میلیون و ۵۵۰ هزار بشکه در سال گذشته خبرداد و افزود: تولید گاز کشور نیز حدود ۳۰ میلیون متر مکعب رشد داشته که ۷ میلیون متر مکعب آن حاصل از جمع‌آوری گازهای مشعل بوده است.

وی در ادامه از افزایش ۵ میلیون تنی ظرفیت صادرات پتروشیمی کشور و در مجموع رشد ۲۰ درصدی گروه نفت و گاز در سال گذشته خبر داد و تصریح کرد: ‌برنامه وزارت نفت برای امسال نیز بهره‌برداری از ۷۹ طرح نیمه‌تمام و آغاز ۵۰ طرح جدید درحوزه نفت، گاز و پتروشیمی است که اقدامی بی سابقه و یک انقلاب در این حوزه محسوب می‌شود.

افزایش تولید نفت خام، افزایش تولید گاز خام، توسعه میادین گازی، افزایش ظرفیت پالایشی نفت، افزایش ظرفیت تولید محصولات پتروشیمی، افزایش کمی و کیفی تولید فرآورده‌های نفتی مطابق با استاندار یورو۵، افزایش ظرفیت خطوط انتقال فرآورده‌های نفتی، افزایش خطوط سراسری گاز و گازرسانی جدید به شهر، روستا و صنایع از جمله آثار تکمیل طرح‌های نیمه تمام و اولویت دار در جهش تولید نفت و گاز بود که مهندس اوجی به آنها اشاره کرد.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز در این جلسه با اشاره به برگزاری همایش کودک سالم از رو نمایی دو واکسن «پنوموکوک» و «روتاویروس» برای کودکان و همچنین رونمایی از سند درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در دولت مردمی خبر داد.

وزیر امور اقتصاد و داریی نیز از به سرانجام رسیدن طرح سامانه مودیان و پایانه‌های فروشگاهی به عنوان یکی از مطالبات رئیس جمهور از این وزارتخانه خبر داد و افزود: یکی از چهار محور مطالبات رئیس جمهور در جریان بازدید نظارت ستادی از وزارت امور اقتصادی و دارایی، موضوع سامانه مودیان و پایانه‌های فروشگاهی بود که بحمدالله در پایان سال ۱۴۰۲ توانستیم این سامانه را به طور کامل به مرحله اجرا برسانیم.

خبر معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور در جلسه امروز، ثبت رکود تاریخی در انعقاد قرارداد با شرکت‌های دانش بنیان در حاشیه برگزاری نمایشگاه بین المللی فناوری و نوآوری (inotex) بود که آقای دهقانی فیروز آبادی با اشاره به همت وزارت نفت در توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان گفت‌: در دولت مردمی تعداد استفاده از این شرکتها در صنعت نفت از ۱۵۰ به ۷۰۰ شرکت افزایش یافته و با اجرای تنها ۶۰ درصد از توافقات صورت گرفته میان این وزارتخانه با شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان تا کنون بیش از یک و نیم میلیارد دلار صرفه‌جویی ارزی برای کشور حاصل شده است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی هم در سخنانی از برگزاری جلسه کارگروه کاغذ و نشر درحضور معاون اول رئیس جمهور و حل بسیاری از مشکلات و گره‌های موجود در این حوزه خبر داد./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر