لاریجانی: ارتش برخی کشورهای اروپایی از این پس تروریستی محسوب می‌شود ابوترابی: ملت ایران به سپاه افتخار می‌کند آیت‌الله عبدخدایی درگذشت عراقچی: مسائل منطقه ایجاب می‌کند تا با ترکیه مشورت نزدیک داشته باشیم دستیار رهبری: دشمن آرزوهای واهی برای تقابل با موقعیت راهبردی ایران دارد دولت پیگیر وضعیت زنان بازداشت شده در اعتراضات واکنش قالیباف به اقدام سیاسی اروپا علیه سپاه تبعات تروریستی اعلام‌کردن سپاه مستقیماً متوجه اروپا است اسامی و مشخصات کلیه جانباختگان اخیر منتشر خواهد شد نیروی پدافند هوایی آمادگی دفاعی خود را تقویت می‌کند ایران با فشارهای نظامی و تبلیغاتی فرو نخواهد پاشید عارف: اسامی همه جانباختگان حوادث اخیر اعلام می‌شود اعتراف وال استریت ژورنال به پاسخ قوی موشکی ایران در برابر هر تجاوز مولوی بزرگ زاده: تا پای جان پشت رهبر و نیروهای مسلح ایستاده ایم اغتشاشات اخیر بخشی از «شناسایی با رزم» دشمن برای جنگ بزرگ‌تر بود

طحان‌ نظیف:صندوق‌ها آفلاین هستند/ شمارش آرا پس از اتمام رای‌گیری آغاز می‌شود

سخنگوی شورای نگهبان گفت: سیستم احراز هویت بصورت برخط و صندوق اخذ رای به شکل آفلاین است و بعد از اتمام رای‌گیری، شمارش آرا را خواهیم داشت و لذا هیچ کسی پیش از اتمام رای‌گیری اطلاع ندارد که در صندوق آفلاین چه می‌گذرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۸ - ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 10
کد خبر: ۲۴۰۱۵۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ هادی طحان‌ نظیف روز جمعه در گفت و گویی اعلام کرد: بعد از اتمام رای گیری شمارش آرا انجام می شود، در حوزه‌هایی که بصورت دستی انتخابات برگزار شد، روال بصورت سابق برگزار می‌شود و نسبت به حوزه‌هایی که انتخابات بصورت الکترونیکی برگزار می‌شود، باز هم بعد از اتمام رای گیری آغاز این فرآیند را خواهیم داشت.

سخنگوی شورای نگهبان افزود: سیستم احراز هویت بصورت برخط متصل است ولی صندوق اخذ رای بر اساس هماهنگی‌هایی که شده بصورت آفلاین است و بعداز اتمام رای گیری شمارش آرا را خواهیم داشت و لذا هیچ کسی پیش از اتمام رای گیری اطلاع ندارد که در صندوق آفلاین چه می‌گذرد.

طحان نظیف ادامه داد: این اطمینان را به مردم شریف می‌دهم که مثل شیوه دستی، بعداز اتمام رای گیری آغاز فرآیند شمارش آرا را داریم و الان کسی اطلاعی از آنچه در صندوق رای هست ندارد. بعد از شمارش آرا، مجری انتخابات یعنی وزارت کشور نتایج را مثل ادوار گذشته اعلام خواهد کرد.

وی ادامه داد: تاکنون تخلفی جدی گزارش نشده است، قانون یک مدت یک هفته‌ای را برای مردم عزیز و داوطلبان پیش‌بینی کرده که چنانچه شکایاتی دارند و اسناد و مدارکی دارند به شورای نگهبان منتقل کنند.

سخنگوی شورای نگهبان تاکید کرد: داوطلبان می‌توانند از طریق سامانه داوطلب و عموم مردم نیز از طریق سامانه مردم ناظر می‌توانند موارد را به ما منعکس کنند. بعداز اتمام این مهلت بررسی‌های لازم را انجام خواهید داد و با لحاظ این بررسی‌ها، صحن انتخابات را در حوزه‌های انتخابیه اعلام خواهیم کرد و انشاءالله در اوایل خرداد این اعلام انجام می‌شود.

طحان نظیف اظهار کرد: از مردم تشکر می‌کنم که زمان سنجی دارند و انتخاب خود را پای صندوق‌ اخذ رای انجام می‌دهند و از انتخاب و تعیین سرنوشت خود استفاده می‌کنند؛ مردم امروز کار ناتمام مرحله قبل را امروز مردم عزیزمان به اتمام می‌رسانند و تا زمانی که اعلام می‌شود، فرصت هست و عوامل اجرایی و نظارتی هم موظفند آرای تک تک افراد را اخذ کنند.

وی افزود: شورای نگهبان و سامانه‌هایی که معرفی کردیم در خدمت مردم هستیم تا اگر نکاتی دارند به این سامانه‌ها اعلام کنند و این اطمینان را به مردم خواهیم داد که از آرای آنان مراقبت کنیم و نتیجه را بر اساس آنچه مورد نظر و اراده و همت مردم است پاسداری کنیم./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر