پزشکیان: به دنبال اصلاح کمی و کیفی محتوا و شیوه‌های آموزش هستیم بازدید سرلشکر سلامی از پروژه‌های مهم عمرانی در مناطق مرزی شمال غرب کشور نوجوان دهه هشتادی مشاور نسل Z استاندار کرمان شد بقائی: سپاه نماد مقاومت و افتخار ملت است حکم اعدام حمید حسین‌نژاد عامل شهادت ۸ مرزبان ایرانی اجرا شد شهادت یکی از نیرو‌های امنیتی مازندران حین مأموریت ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند

طحان‌ نظیف:صندوق‌ها آفلاین هستند/ شمارش آرا پس از اتمام رای‌گیری آغاز می‌شود

سخنگوی شورای نگهبان گفت: سیستم احراز هویت بصورت برخط و صندوق اخذ رای به شکل آفلاین است و بعد از اتمام رای‌گیری، شمارش آرا را خواهیم داشت و لذا هیچ کسی پیش از اتمام رای‌گیری اطلاع ندارد که در صندوق آفلاین چه می‌گذرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۸ - ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 10
کد خبر: ۲۴۰۱۵۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ هادی طحان‌ نظیف روز جمعه در گفت و گویی اعلام کرد: بعد از اتمام رای گیری شمارش آرا انجام می شود، در حوزه‌هایی که بصورت دستی انتخابات برگزار شد، روال بصورت سابق برگزار می‌شود و نسبت به حوزه‌هایی که انتخابات بصورت الکترونیکی برگزار می‌شود، باز هم بعد از اتمام رای گیری آغاز این فرآیند را خواهیم داشت.

سخنگوی شورای نگهبان افزود: سیستم احراز هویت بصورت برخط متصل است ولی صندوق اخذ رای بر اساس هماهنگی‌هایی که شده بصورت آفلاین است و بعداز اتمام رای گیری شمارش آرا را خواهیم داشت و لذا هیچ کسی پیش از اتمام رای گیری اطلاع ندارد که در صندوق آفلاین چه می‌گذرد.

طحان نظیف ادامه داد: این اطمینان را به مردم شریف می‌دهم که مثل شیوه دستی، بعداز اتمام رای گیری آغاز فرآیند شمارش آرا را داریم و الان کسی اطلاعی از آنچه در صندوق رای هست ندارد. بعد از شمارش آرا، مجری انتخابات یعنی وزارت کشور نتایج را مثل ادوار گذشته اعلام خواهد کرد.

وی ادامه داد: تاکنون تخلفی جدی گزارش نشده است، قانون یک مدت یک هفته‌ای را برای مردم عزیز و داوطلبان پیش‌بینی کرده که چنانچه شکایاتی دارند و اسناد و مدارکی دارند به شورای نگهبان منتقل کنند.

سخنگوی شورای نگهبان تاکید کرد: داوطلبان می‌توانند از طریق سامانه داوطلب و عموم مردم نیز از طریق سامانه مردم ناظر می‌توانند موارد را به ما منعکس کنند. بعداز اتمام این مهلت بررسی‌های لازم را انجام خواهید داد و با لحاظ این بررسی‌ها، صحن انتخابات را در حوزه‌های انتخابیه اعلام خواهیم کرد و انشاءالله در اوایل خرداد این اعلام انجام می‌شود.

طحان نظیف اظهار کرد: از مردم تشکر می‌کنم که زمان سنجی دارند و انتخاب خود را پای صندوق‌ اخذ رای انجام می‌دهند و از انتخاب و تعیین سرنوشت خود استفاده می‌کنند؛ مردم امروز کار ناتمام مرحله قبل را امروز مردم عزیزمان به اتمام می‌رسانند و تا زمانی که اعلام می‌شود، فرصت هست و عوامل اجرایی و نظارتی هم موظفند آرای تک تک افراد را اخذ کنند.

وی افزود: شورای نگهبان و سامانه‌هایی که معرفی کردیم در خدمت مردم هستیم تا اگر نکاتی دارند به این سامانه‌ها اعلام کنند و این اطمینان را به مردم خواهیم داد که از آرای آنان مراقبت کنیم و نتیجه را بر اساس آنچه مورد نظر و اراده و همت مردم است پاسداری کنیم./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار