پلیس‌راه: به‌دلیل فعالیت سامانه بارشی در روز‌های ۲۵ تا ۲۷ آذر از سفر‌های غیرضروری خودداری کنید ورود سامانه بارشی جدید به کشور از فردا / صدور هشدار برای ۱۵ استان کدام استان‌ها فردا سه‌شنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ ورود به دانشگاه فرهنگیان آسان‌تر شد/ابلاغ مصوبه افزایش شرط سن ورود به دانشگاه فرهنگیان + جزئیات بارش برف و باران تا جمعه در تهران / هوا سردتر می‌شود مدارس و دانشگاه‌های جنوب استان بوشهر فردا ۲۵ آذر غیرحضوری شد مدارس آذربایجان شرقی در تمام مقاطع تحصیلی سه شنبه و چهارشنبه غیرحضوری شد مدیر مسئول پایگاه خبری «ایرانیان نیوز» به اتهام افترا مجرم شناخته شد هشدار قرمز هواشناسی در استان‌های جنوبی کشور بارش‌های ۲۰۰ میلیمتری برای برخی استان‌ها و حوضه‌های آبریز کشور هشدار طوفان و سیل؛ آماده باش مراکز درمانی از دوشنبه تا جمعه پرتاب لیوان از سوی معلم، دانش‌آموز بهارستانی را راهی بیمارستان کرد کشف گور ۶۲۰۰ ساله یک نوجوان هشدار قرمز هواشناسی برای ۴ استان کشور / جلسه اضطراری وزیر راه جزئیات تعطیلی مدارس فیروزکوه در روز دوشنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۴  مهلت ثبت‌نام در آزمون کارشناسی‌ارشد سال ۱۴۰۵ تمدید شد

آدم ربایی ساختگی دختر جوان برای و اخاذی ۴۰ هزار دلاری از پدرش

همه تصور می‌کردند که آدم ربایان دختر دانشجو را ربوده اند و قصد اخاذی ۴۰ هزار دلاری از خانواده اش را دارند، اما خیلی زود مشخص شد که ماجرا، یک آدم ربایی ساختگی بوده است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۲ - ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 12
کد خبر: ۲۴۰۴۹۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ چندی قبل، خانواده دختری ۲۱ ساله قدم در اداره پلیس تهران گذاشتند و درحالیکه بسیار مضطرب بودند خبر از ربوده شدن دخترشان دادند. پدر این دختر گفت: دخترم چند روز قبل برای رفتن به دانشگاه از خانه خارج شد، اما دیگر برنگشت. درحالیکه به شدت نگران وضعیت او بودیم، پیامکی به گوشی من ارسال شد با این مضمون که «دخترتان را گروگان گرفته ایم و اگر ۴۰ هزار دلار تهیه نکنید، جانش را می‌گیریم.»

این مرد ادامه داد: پیامک از موبایل دخترم ارسال شده بود که من چندین بار با شماره اش تماس گرفتم، اما جواب نداد. دقایقی بعد فردی ناشناس با موبایل دخترم به من زنگ زد و گفت دخترم را در خیابان با تهدید چاقو ربوده و در اتاق متروکه‌ای زندانی اش کرده است. او میگفت اگر پلیس را در جریان قرار دهم جان دخترم را می‌گیرد و من هرگز او را نمی‌بینم. با این حال من تصمیم گرفتم موضوع را با پلیس درمیان بگذارم.

ماموران از پدر این دختر خواستند تا با آدم ربایان قرار صوری بگذارد به این بهانه که ۴۰ هزار دلار را آماده کرده است، اما وقتی در محل قرار حاضر شدند، خبری از گروگانگیران نشد. در ادامه تحقیقات مشخص شد که دختر جوان به تازگی با جوانی در فضای مجازی آشنا شده است. او حتی به خواستگاری اش رفته، اما با جواب منفی خانواده دختر جوان مواجه شده بود. ماموران با این فرضیه که پسر جوان در آدم ربایی دست دارد، راهی خانه وی شدند تا دستگیرش کنند، اما دختر جوان در خانه خواستگارش بود و مشخص شد که ماجرای آدم ربایی غیرواقعی بوده است. دختر و پسر جوان با همدستی یکدیگر نقشه آدم ربایی کشیده بودند تا دست به اخاذی بزنند. دختر جوان گفت: خانواده ام با ازدواج من مخالفت کردند درحالیکه من عاشق مهدی خواستگارم بودم. نظر خانواده ام این بود که دامادشان باید پولدار باشد و ما با هم این نقشه را کشیدیم تا با اخاذی میلیاردی از پدرم، یک خودروی شاسی بلند بخریم، اما خب در نهایت دستمان رو شد.

با افشای این حقیقت، تحقیقات پلیسی در این پرونده، زیر نظر بازپرس جنایی تهران ادامه دارد. / همشهری

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار