کلاهبرداری از طریق ارسال پیامک همچنان قربانی می گیرد-راهبرد معاصر
نورالینک برای آزمایش انسانی تراشه‌های مغزی خود در کانادا مجوز دریافت کرد بازگشت ۶۰ دانشجوی اخراجی علوم پزشکی به تحصیل ماجرای خودکشی دانشجوی دختر دانشگاه رازی چه بود؟  انتقال زباله‌های ساری به تهران صحت دارد؟ اعلام جرم سازمان بازرسی تهران علیه تعاونی‌های بدقول مسکن مهر معاون قوه قضاییه: سرقت به عنوان اولین جرم کشور شناسایی شده است هشدار آرایشگران درباره افزایش موارد قارچ پوستی ناشی از کوتاهی مو با ابزار‌های غیربهداشتی پنجشنبه‌ها برای بانوان کارمند این استان تعطیل اعلام شد+ جزئیات آخرین خبر از انتصابات در وزارت آموزش و پرورش هشدار نارنجی هواشناسی؛ رگبار و رعد و برق در ۲۴ استان / احتمال آبگرفتگی معابر بیمه تکمیلی بازنشستگان برقرار شد بیمار ایدزی با مصرف دارو، هم می‌تواند ازدواج کند و هم بچه‌دار شود «ایلان ماسک» تصویر ماهواره‌بر ایرانی را منتشر کرد + عکس جزییات غربالگری سلامت روان دانش‌آموزان متوسطه بارش برف و باران از روز یکشنبه آغاز می‌شود

کلاهبرداری از طریق ارسال پیامک همچنان قربانی می گیرد

افزایش 70درصدی جرائم فضای مجازی در تهران نشان از ضعف آموزش شهروان در خصوص نحوه کلاهبرداری های اینترنتی است. یکی از این روش ها ارسال پیامک و طرح فریب مالی است .
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۷ - ۲۱ دی ۱۳۹۷ - 2019 January 11
کد خبر: ۲۴۰۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار حسین رحیمی (رییس پلیس تهران بزرگ) با هشدار در خصوص افزایش کلاهبرداری به روش ارسال پیامک به افراد گفت: متاسفانه کلاهبرداری از طریق ارسال پیامک افزایش پیدا کرده است و متاسفانه علیرغم تمام تذکرها و هشدارهایی که پلیس از طرق مختلف اعلام می‌کند، اما همانطور که گفتم کلاهبرداری از طریق پیامک و تماس تلفنی با افراد و اعلام برنده شدن در مسابقات افزایش پیدا کرده است.

 

وی ادامه داد: متاسفانه گاهی اوقات افرادی که دارای تحصیلات عالی نیز هستند قربانی این نوع کلاهبرداری‌ها می‌شوند، لذا تاکید می‌کنیم که افراد در موارد مشکوک پلیس را در جریان قرار دهند، چراکه پس از اینکه جرم صورت بگیرد کار برای قربانی سخت‌تر می‌شود.

 

رییس پلیس تهران بزرگ با اشاره به اقدامات پلیس برای مقابله با این جرائم در فضای مجازی تصریح کرد: براساس آمارها در تهران حدود ۷۰ درصد جرائم در فضای مجازی افزایش داشته است و لذا تاکید می‌کنیم مردم مراقبت‌هایشان را در فضای مجازی بیشتر کنند.

 

سردار رحیمی همچنین درباره خرید و فروش حیوانات حیات وحش در فضای مجازی گفت: جرائم مختلفی مانند خرید و فروش سلاح، خرید و فروش مواد مخدر، خرید و فروش دارو و لوازم آرایشی و بهداشتی تقلبی و خرید و فروش حیوانات حیات وحش در حوزه فضای مجازی در حال اتفاق است.

 

وی ادامه داد: پلیس فتا خرید و فروش حیوانات در حیات وحش را به صورت روزانه در فضای مجازی بررسی می‌کند و مواردی را که مربوط به پلیس‌های تخصصی دیگر است در اختیار آنها قرار داده و اقدامات لازم از سوی دیگر پلیس‌های تخصصی برای برخورد با این موارد انجام می‌شود.

منبع: ایلنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده