لغو سهمیه ۲۰ روز تردد رایگان در محدوده آلودگی هوای تهران بسته ویژه مکالمه و اینترنت در طرح رمضان ۱۴۰۴ بی نهایت همراه اول ترافیک نیمه‌سنگین در جاده‌های شمالی و مسدودی برخی محور‌های غیرشریانی اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی به پزشکی ساعت کار ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج

برخورد با سایت‌های دوست‌یابی، صیغه‌یابی و همسریابی

سردار حسین رحیمی (رییس پلیس تهران بزرگ) درباره برخورد با سایت‌های دوست‌یابی، صیغه‌یابی و همسریابی گفت: متاسفانه مجرمان در فضای مجازی به اشکال مختلف در حال فعالیت و ارتکاب جرایم مختلف هستند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۸ - ۰۷ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 May 28
کد خبر: ۱۲۲۵۹

به گزارش راهبرد معاصر، رییس پلیس تهران بزرگ از برخورد پلیس با سایت‌های همسریابی و صیغه‌یابی خبر داد.

سردار حسین رحیمی (رییس پلیس تهران بزرگ) درباره برخورد با سایت‌های دوست‌یابی، صیغه‌یابی و همسریابی گفت: متاسفانه مجرمان در فضای مجازی به اشکال مختلف در حال فعالیت و ارتکاب جرایم مختلف هستند.

 

وی ادامه داد: از همین رو پلیس فتای واحدهای رصد فضای مجازی در پلیس‌های تخصصی نیروی انتظامی تشکیل می‌شود تا به تناسب نوع ماموریت و وظیفه‌ای که دارند با انواع جرائم از جمله سایت‌های همسریابی و صیغه‌یابی که کلاهبرداری در آنها انجام می‌شود و هم خلاف عفت عمومی است، برخورد لازم انجام دهند.

 

رییس پلیس تهران بزرگ همچنین درباره میزان وقوع جرائم در تهران گفت: حدود ۳۰ درصد از جرایم مربوط به تهران بزرگ و ۱۰ درصد از وقوع جرائم مربوط به شرق و غرب استان تهران و استان البرز است.

 

سردار رحیمی خاطرنشان کرد: برای برخورد با این جرائم طرح‌های مختلفی را در شبانه‌روز اجرا می کنیم و لذا برخورد با این ۴۰ درصد از وقوع جرائم از اولویت‌های اصلی پلیس است.

 

وی ادامه داد: پیچیدگی جرائم مانند انواع سرقت در تهران نسبت به سایر استان‌ها و شهرستان‌ها بسیار بیشتر است از همین‌رو فعالیت پلیس در این زمینه بیشتر و هماهنگ‌تر از سایر نقاط کشور در حال انجام است.


منبع: ایلنا

ارسال نظر
آخرین اخبار