دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

امتحانات نهایی دیگر توسط آموزش و پرورش برگزار نمی‌شود

سرپرست سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور با اشاره به اینکه در سال ۱۴۰۳ امتحانات نهایی توسط وزارت آموزش و پرورش برگزار می‌شود، گفت: از سال‌های آینده برگزاری امتحانات نهایی با سازمان ملی سنجش است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۶ - ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 13
کد خبر: ۲۴۰۵۳۷

به گزارش راهبرد معاصر. عبدالرسول پورعباس؛ سرپرست سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور درباره وضعیت برگزاری امتحانات نهایی از طراحی سوالات تا اجرا و تصحیح آن از سال آینده گفت: سازمان سنجش از گذشته در تعامل با وزارت آموزش و پرورش به آنها کمک می‌کرده است و در سال 1403 مسئولیت برگزاری امتحانات نهایی با وزارت آموزش و پرورش است و تغییری نداریم.

 

وی افزود: جلسه‌ای را با وزارت آموزش و پرورش برگزار خواهیم کرد تا در حوزه نظارت و اجرای امتحانات نهایی سال 1403 به این وزارتخانه کمک کنیم.

 

پور عباس ادامه داد: در سال‌های آینده امتحانات نهایی وزارت آموزش و پرورش ذیل طراحی و مدیریت سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور است البته برای طراحی روش‌های اجرا با وزارت آموزش و پرورش تعامل خواهیم داشت اما مسئولیت برگزاری امتحانات نهایی به طور کامل بر عهده سازمان ملی سنجش است.

 

سرپرست سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور بیان کرد:  برای برگزاری آزمون استاندارد موارد مختلفی همچون آزمون سازی، اجرا و تصحیح را داریم و برای همه آنها برنامه‌ریزی خواهیم کرد حتی ممکن است در رشته‌هایی که رقابت میان داوطلبان زیاد است، مدل طراحی سوالات متفاوت با رشته‌هایی باشد که رقابت در آنها سنگین نیست./ تسنیم

ارسال نظر