وزیر اطلاعات: به هر تهدیدی پاسخ محکمی می‌دهیم شمخانی: پاسخ نامه ترامپ «خویشتندارانه» است امام جمعه تهران: نامگذاری امسال جهت بستن روزنه نفوذ دشمن است / آمریکا نمی‌فهمد تهدیدات بی‌اثر خواهد بود سردار نقدی: باید برای یک عملیات بزرگ آماده شویم قطعنامه راهپیمایی روز قدس: نتانیاهو قصاب غزه باید محاکمه شود قالیباف در مراسم روز جهانی قدس: تعرض به حریم ایران جرقه در انبار باروت است پزشکیان: مدعیان حقوق بشر بگویند مردم غزه چه گناهی دارند جیش الظلم حمله به واحد گشت انتظامی ایرانشهر را بر عهده گرفت | اولین تصویر از شهید حسین تیمورپور مراسم روز جهانی قدس در تهران و سایر شهر‌های کشور آغاز شد تیراندازی به عوامل گشت انتظامی در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد رهبر معظم انقلاب: راهپیمایی امسال یکی از با عزت‌ترین راهپیمایی‌های روز قدس خواهد بود تکذیب ادعای افزایش افغانستانی‌ها در ایران سخنگوی دولت: با جدیت در مسیر اصلاحات ساختاری حرکت می‌کنیم پزشکیان: با جدیت پیگیر صدور به موقع مجوز‌های مورد نیاز سرمایه‌گذاران هستیم فیلم / رژه دریایی سپاه با ۳۰۰۰ فروند شناور در خلیج فارس

لایحه عفاف و حجاب آماده ابلاغ برای اجرا است

سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس با اشاره به آخرین وضعیت لایحه موسوم به عفاف و حجاب گفت: تمام ایرادات شورای نگهبان به لایحه عفاف و حجاب برطرف شده و این لایحه آماده ابلاغ است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۱ - ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 13
کد خبر: ۲۴۰۵۹۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ احمد راستینه سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در اولین نشست فراکسیون گام دوم مجلس دوازدهم که صبح امروز برگزار شد، طی سخنانی اظهار داشت: تمام ایرادات شورای نگهبان به لایحه عفاف و حجاب برطرف شده و آماده ابلاغ است.

 

وی ادامه داد: چند ایراد قانونی به لایحه وجود داشت که در آن نقش قانونی در برخورد با کشف حجاب و هنجارشکنان را تضعیف کرده بود لذا به اصلاح نیاز داشت.

 

سخنگوی کمیسیون فرهنگی با اشاره به عملکرد این کمیسیون گفت: کمیسیون فرهنگی مواردی همچون خانواده و جوانی جمعیت، ساماندهی فضای مجازی، ورزش و عفاف و حجاب را دنبال کرد؛ قانون جوانی جمعیت بر اساس اصل 85 قانون اساسی و در کمیسیون ویژه‌ای مورد بررسی قرار گرفت و نهایی شد.

 

وی افزود:  طرح تنظیم مقررات خدمات فضای مجازی موسوم به طرح صیانت هم در این مجلس پیگیری شد؛ در کشور ما رهاشدگی عرصه فضای مجازی مشکلاتی را در پی داشته است و باید این فضا ساماندهی شود.

 

راستینه با اشاره به بررسی لایحه عفاف و حجاب گفت: درباره عفاف و حجاب هم از دستگاه‌های متولی دعوت شد تا درباره اقدامات خود برای اجرای این قانون به مجلس گزارش دهند. لایحه عفاف و حجاب به مجلس آمد اما ایرادات اساسی داشت که رفع کردیم و امروز تقریبا تمام ایرادات آنان رفع شده است و رایزنی با شورای نگهبان شده و آماده ابلاغ است. چند ایراد بود که نقش قانون در برخورد با کشف حجاب و هنجارشکنان تضعیف شده بود که نیاز به اصلاح داشت. به هر صورت با تایید شورای نگهبان این قانون برای اجرا ابلاغ خواهد شد.

 

سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس با بیان اینکه باید سهم فرهنگ‌ از بودجه افزایش یابد، افزود: نمایندگان در مجلس یازدهم نگاه فرهنگی داشتند و لذا همه کمک کردند، باید این نگاه فرهنگی در مجلس آینده هم باشد. سهم فرهنگ از بودجه نیم درصد به 3 درصد در مجلس یازدهم افزایش پیدا کرد که باید این نگاه در مجلس بعدی تداوم داشته باشد./ تسنیم

ارسال نظر