سازمان هواپیمایی: پروازی که منجر به سانحه برای رضا امیرخانی شد غیرمجاز بوده و خلبان آن گواهینامه معتبر نداشته  کدام استان‌ها چهارشنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۴ تعطیل شدند؟ مدارس استان سمنان چهارشنبه تعطیل شد محدودیت‌های ترافیکی محور‌های شمالی مدارس قم فردا چهارشنبه ۱۲ آذر تعطیل شد تهران چهارشنبه ۱۲ آذر تعطیل است؟ مترو و اتوبوس در این روز برای زنان تهرانی رایگان شد وزارت بهداشت: آنفلوانزا طی یک ماه آینده در سراسر کشور اوج می‌گیرد بازداشت ۴ قرقبان و نگهبان جنگل‌های مازندران بخاطر تبانی با قاچاقچیان چوب عباس پالیزدار دستگیر شد ماجرای خودسوزی یک مرد در دادسرای عمومی کدام استان‌ها سه‌شنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ مدارس و دانشگاه‌های کرمانشاه ۱۱ و ۱۲ آذر تعطیل شد آغاز بارش‌های سنگین از فردا / هشدار سرمای شدید از چهارشنبه وضعیت اجرای طرح ترافیک تهران فردا سه‌شنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۴ تعطیلی مدارس و دانشگاه‌های چهارمحال و بختیاری تا آخر هفته

توضیحات سخنگوی دستگاه قضا درباره دستگیری «زیباکلام»

سخنگوی قوه قضائیه در خصوص علت بازداشت صادق زیباکلام گفت: این اقدام مطابق قانون بود، حکم وی نیز قطعی شده بود و نامبرده از این حکم نیز خبر داشت و هم‌اکنون یکی از سه حکم قطعی وی اجرایی شده است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۹ - ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 14
کد خبر: ۲۴۰۸۰۲

به گزارش راهبرد معاصر، اصغر جهانگیر در بازدید از شهرک صنعتی فرودگاه یاسوج در جمع خبرنگاران در خصوص علت بازداشت صادق زیباکلام به خبرنگاران گفت: این اقدام مطابق قانون بود، زیرا این فرد محکومیت قبلی داشت و حکم وی نیز قطعی شده بود و نامبرده از این حکم نیز خبر داشت و در واقع حکم حبس به مرحله اجرا درآمد و هم‌اکنون یکی از سه حکم قطعی وی اجرایی شده است.

 

وی در بخش دیگری از سخنانش گفت: واقعیت امر این است که دستگاه قضائی در حوزه کسب‌وکار فعالیت مستقیم ندارد، ولی به‌صورت غیرمستقیم با هدف رفع موانع بر سر راه کسب‌وکار مردم در راستای رصد نظارت بر حسن اجرای قوانین ورود می‌کنیم.

 

وی با اشاره به اینکه سازمان بازرسی کل کشور طبق قانون حق ورود به این موضوع را دارند، عنوان کرد: بخش دیگر به مسائل قضائی برمی‌گردد که بین بخش‌های کسب‌وکار به‌ویژه خصوصی با جنبه‌های حاکمیتی ایجاد شود و مشکلاتی برای آنها ایجاد شود دستگاه قضائی تلاش می‌کند در روند رسیدگی‌ها هیج کارخانه یا شرکتی به‌دلیل بدهی و تسهیلات دریافتی از بانک‌ها، تعطیل نشود.

 

سخنگوی قوه قضائیه ابراز کرد: بدون شک با همراهی بخش‌های مختلف دولت و دستگاه قضائی و همچنین بخش خصوص شاهد تحول در حوزه کسب‌و‌کار مردم خواهیم بود./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار