یوسف پزشکیان استعفای وزیر راه و شهرسازی را تکذیب کرد وزیر ارتباطات: خسارت فیلترینگ بیش از ۵۰ هزار میلیارد تومان است آیین‌نامه اجرایی مقابله و پیشگیری از جرائم پولشویی ابلاغ شد وزیر کشور: افزایش معنادار مشارکت در انتخابات را هدف‌گذاری کرده‌ایم فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء: مردم به شایعات جنگ توجه نکنند؛ جای هیچ نگرانی نیست حضور پزشکیان در مراسم ختم خانواده سقاب اصفهانی اعلام ساعت کاری جدید ادارات زمستان ۱۴۰۴ + جزئیات تصویب آیین‌نامه جبران قدرت خرید اقشار متوسط و کم‌درآمد جامعه تصویب سه آیین‌نامه مهم در دولت / از خدمات سلامت اتباع تا جبران خسارات حوادث طبیعی وزیر دفاع: آمریکا و ایران در تعارض ذاتی با یکدیگر قرار دارند / تنها کشوری که پاسخ دندان‌شکن به اسرائیل  داد، ایران بود سرلشکر موسوی: نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران هم‌اکنون در آمادگی کامل اطلاعاتی و عملیاتی قرار دارند مهاجرانی: امروز کشور نه از سیمکارت سفید بلکه از کاهش سرمایه اجتماعی ضربه می‌خورد ضربه کاری اطلاعات به ضدانقلاب/ ۳ عضو دیگر شبکه ضدامنیتی "شکار مزدور" بازداشت شدند شلیک همزمان موشک‌های بالستیک و کروز سپاه در رزمایش اقتدار سخنگوی دولت: تاریخ دقیق اجرای اصلاح قیمت بنزین نهایی نشده است

توضیحات وحیدی درباره یک اظهارنظر انتخاباتی

وزیر کشور با بیان اینکه مردم در کل انتخابات حماسه آفریدند، گفت: انتخاباتی در بالاترین سطح امینت و سلامت با رقابت خوب و مشارکت ارزشمند مردم شاهد بودیم.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۸ - ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 15
کد خبر: ۲۴۰۹۲۲

به گزارش راهبرد معاصر،احمد وحیدی وزیر کشور در حاشیه جلسه هفتگی هیئت دولت در جمع خبرنگاران گفت: اخیراً برخی تلاش کردند با انتخاب گزینشی از مطلبی، انتخابات را زیر سؤال ببرند.

 

وی ادامه داد:  در آن مطلب مطرح شده بود که "مردم شریف ایران حماسه آفریدند" و برخی سعی کردند این جمله را به مرحله دوم انتخابات ربط بدهند و راجع به آن اظهارات متفاوتی کردند؛ اما واقعیت این است آنچه مطرح شد راجع به کل انتخابات بود.

وحیدی تأکید کرد: انتخاباتی را در بالاترین سطح امنیت و سلامت با رقابت خوب و مشارکت ارزشمند مردم شاهد بودیم.

 

پیش از این وحیدی در فضای شبکه اجتماعی ایکس به مسئله انتخابات پرداخته بود که با برخی حواشی روبه‌رو شد.

 

وزیر کشور در پاسخ به سؤالی درخصوص انتشار فیلم استفاده گشت ارشاد از پتو، گفت: بحث کلی این است که طبیعی است در هر کاری اگر هر مأموری تخلفی کند، با او برخورد شود اما آنچه شنیدم در فضای مجازی راجع به یک مورد خاص پخش شده است، اتفاقاً در این مورد خاص آنچه توسط عزیزان فراجا اتفاق افتاده این بوده است که خانمی که به او تذکر داده شده، ضمن مقاومت در برابر اجرای قانون، اقدام به برهنه کردن خود کرده است که نیروی انتظامی با پتویی ایشان را جمع کرده و طبق ضوابط عمل کرده است اما آنچه از این اتفاق رسانه‌ای شده طوری دیگر بوده است.

 

وحیدی تأکید کرد: باید از تقطیع حرفها و به انحراف بردن موضوعات و به حاشیه بردن تلاش‌های قانونی فراجا و منفعل کردن او جلوگیری کرد. ایستادن در برابر قانون و جلوگیری از اجرای قانون کاری تقبیح‌شده است، البته طبیعتاً اگر موردی بود که واقعاً مأموری اشتباهی داشت، بیش از همه و قبل از همه فراجا باید به این مورد رسیدگی کند.

 

وی در پاسخ به پرسشی درباره اجرای نرخ‌های جدید جرایم رانندگی، بیان کرد: کار رسیدگی به این امر در دولت تمام شده است./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار