ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد ابوترابی: پیام رهبر انقلاب نشانه تکیه نظام بر خرد جمعی است حمایت طوایف بلوچ از پیام رهبر انقلاب اسلامی بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آمریکا

دستور رئیس جمهور برای رفع موانع تامین مالی بخش تولید

دستور رئیس جمهور برای رفع موانع تامین مالی بخش تولید رئیس جمهور ضمن دستور به وزارت امور اقتصادی و دارایی، سازمان برنامه و بودجه و بانک مرکزی برای رفع موانع تامین مالی مورد نیاز بخش تولید، از وزارت راه و شهرسازی و شهرداری‌ها نیز خواست نسبت به تسریع در ارائه مشوق‌های مسکن‌سازی در بافت‌های فرسوده اقدام کنند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۰ - ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 15
کد خبر: ۲۴۰۹۳۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ سید ابراهیم رئیسی صبح امروز چهارشنبه در جلسه هیات دولت بابیان اینکه تامین مالی بخش تولید در سال جهش تولید، از جمله برنامه‌های دولت برای تحقق شعار سال است، وزیر امور اقتصادی ودارایی، رئیس سازمان برنامه و بودجه و رئیس بانک مرکزی را موظف کرد، با توجه به مشخص بودن میزان منابع مالی در اختیار دولت، تدابیر لازم را برای رفع موانع تامین مالی مورد نیاز صنایع اتخاذ کنند.


رئیس جمهور همچین با اشاره به نگاه راهبردی دولت به موضوع ساخت مسکن در کشور، از وزارت راه و شهرسازی و شهرداری‌ها خواست، تسریع در ارائه مشوق‌های مسکن‌سازی در بافت‌های فرسوده را دراولویت برنامه‌های خود قراردهند.


رفع دغدغده‌های مردم به عنوان سرمایه‌گذار و رکن اصلی بورس و بازار سرمایه از دیگر تاکیدات دکتر رئیسی به مسئولان مربوط در جلسه امروز هیئت دولت بود.


رئیس جمهور همچنین با اشاره به فرا رسیدن سالروز اشغال فلسطین و روز نکبت، ‌ایستادگی، پایمردی و مقاومت مردم فلسطین برغم 75 سال ظلم، جنایت، اشغالگری و غارت و ویرانی رژیم صهیونیستی را ستود و با بیان اینکه روحیه مقاومت، وطن‌دوستی و دشمن‌ستیزی در نسل‌های جدید تقویت شده است، ابراز امیداوری کرد بیداری و خیزش جهانی شکل گرفته علیه رژیم اشغالگر، به آزادی سرزمین فلسطین و بازگشت حاکمیت به مردم فلسطین منجر شود.


خروج تدریجی اقتصاد کشور از خام فروشی
پیش از سخنان رئیسی وزیر امور اقتصادی و دارایی با اشاره به رشد چشمگیر صادرات محصولات دانش بنیان در سال گذشته در راستای تحقق مطالبات رهبری معظم انقلاب اسلامی مبنی بر خروج اقتصاد کشور خام فروشی گفت: در سال 1402 صادرات محصولات دانش بنیان با فعالیت بیش از 500 شرکت به رقم 2 میلیارد و 500 میلیون دلار رسید که با توجه به اینکه ارزش صادرات هر تن از این کالاها دو برابر ارزش متوسط کالاهای دیگر است، نشان روشنی از خروج تدریجی اقتصاد کشور از خام فروشی است.


وزیر آموزش و پرورش نیز گزارشی از روند آماده‌سازی زمینه برای برگزاری امتحانات نهایی دانش آموزان ارائه کرد و افزود: امسال برای اولین بار در تاریخ کشور از روز یکشنبه امتحانات نهایی دانش آموزان پایه دهم، یازدهم و دوزادهم به صورت همزمان و متمرکز برگزار خواهد شد. در این فرآیند طی 28 روز 120 امتحان در 6 هزار شعبه در سراسر کشور برگزار و 80 میلیون برگه امتحانی نیز تصحیح خواهد شد.


خرید ۲ میلیون و پانصد هزار تن گندم
وزیر جهاد کشاورزی نیز با اشاره به آغاز فصل برداشت گندم در مناطق گرمسیری از خرید 2 میلیون و پانصد هزا تن گندم در این مدت زمانی خبر داد و گفت‌: استان خوزستان در میان استان‌های گرمسیر با تولید 1 میلیون و 100 هزار تن گندم رتبه اول را دارد.


وزیر جهاد کشاورزی درباره پرداخت مطالبات امسال گندمکاران نیز گفت: در این زمینه برای پرداخت مستقیم به حساب ذینفعان پس از برداشت کامل محصولات برنامه‌ریزی شده است./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار