جزئیات جدید آزمون دانشجومعلم ۱۴۰۵؛ زمان مصاحبه و راهنمای انتخاب رشته صدور دو هشدار هواشناسی برای ۳۰ استان؛ تشدید بارش‌ها و رگبار در راه است آخرین وضعیت جاده‌های مازندران/ چالوس یکطرفه شد نتایج کنکور ۱۴۰۵ اعلام شد / آغاز انتخاب رشته از ۱۳ مهر ۱۴۰۵ امروز مهم‌ترین میدان مبارزه با آمریکا و حل مشکلات مردم است گام‌های مثبت مدیریت شهری برای کنترل ترافیک پایتخت استعفای معلمان شایعه است آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان

اطلاعیه پلیس درباره ویدیوی منتشر شده از درگیری ماموران طرح نور با زن جوان در تهران

اطلاعیه پلیس درباره ویدیوی منتشر شده از درگیری ماموران طرح نور با زن جوان در تهران به دنبال انتشار ویدیویی از درگیری میان زنی جوان و ماموران پلیس در طرح نور، مرکز اطلاع‌رسانی پلیس پایتخت توضیحاتی را در این خصوص ارائه کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۸ - ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 16
کد خبر: ۲۴۱۰۱۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ در روزهای گذشته ویدیویی از درگیری میان چند ماموران پلیس زن با دختری جوان در یکی از خیابان‌های تهران در فضای مجازی منتشر و اظهارات ضد و نقیضی پیرامون آن در فضای مجازی منتشر شد. موضوعی که سبب شد تا مرکز اطلاع‌رسانی پلیس پایتخت اطلاعیه‌ای را درباره آن صادر کند.

 

در این اطلاعیه آمده است:‌« در تاریخ ۲۴ اردیبهشت ماه ۴۰۳ ،  یکی از پرسنل آموزش دیده نسوان در واحدِ ویژه‌ اجرای طرح نور در خیابان شهید مطهری به یک خانمِ جوان که در حال تردد در خیابان بود، به دلیل کشف حجاب و نقضِ علنیِ قانون تذکر داده که متاسفانه نامبرده ضمن هنجارشکنی، اقدام به پاشیدن نسکافه داغِ داخل لیوان به سمت ماموران کرده و به‌صورتی هدفمند قصدِ فرار داشت که در همین حین پرسنلِ نسوان اقدام به پوشاندنِ این خانم کرده و در ادامه او را به خودرو منتقل کردند.»

 

پلیس در اطلاعیه اعلام کرد که «همچنین در تصاویر بررسی شده دوربینِ داخلِ خودرو نامبرده به موضوع پاشیدن محتویات داغ به سمت ماموران اعتراف کرده که ویدیو آن هم منتشر خواهد شد.»

 

در پایان اطلاعیه مرکز اطلاع‌رسانی پلیس پایتخت آمده است: «فردِ موصوف بدون هیچ‌گونه مشکلی به مقرِ انتظامی منتقل و روند اقداماتِ قانونی برای ایشان انجام شده است.»/ ایسنا

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار