هشدار نارنجی هواشناسی برای ۲۰ استان/ بارش شدید و احتمال سیلاب در تهران و چند استان ماجرای کشف کلت جنگی در دکه روزنامه‌فروشی چه بود؟ افت ۲ متری تراز آب خزر / چرا دریای خزر در حال عقب‌نشینی است؟ دستگیری دختر ۱۶ ساله در باند گوشی‌قاپ‌ها / مالخر هم نوجوان بود! + عکس هشدار درباره دارو‌های لاغری پیش از جراحی/ چرا آمپول‌های کاهش وزن خطر بیهوشی را بالا می‌برند؟ نحوه استفاده از سهمیه جنگ کنکور ۱۴۰۵ جزئیات جدید آزمون دانشجومعلم ۱۴۰۵؛ زمان مصاحبه و راهنمای انتخاب رشته صدور دو هشدار هواشناسی برای ۳۰ استان؛ تشدید بارش‌ها و رگبار در راه است آخرین وضعیت جاده‌های مازندران/ چالوس یکطرفه شد نتایج کنکور ۱۴۰۵ اعلام شد / آغاز انتخاب رشته از ۱۳ مهر ۱۴۰۵ امروز مهم‌ترین میدان مبارزه با آمریکا و حل مشکلات مردم است گام‌های مثبت مدیریت شهری برای کنترل ترافیک پایتخت استعفای معلمان شایعه است آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان

پارک در این مکان‌ها ممنوع

پارک در این مکان‌ها ممنوع معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ با بیان اینکه یک تخلف ساده منجر به ترافیک و سد معبر بزرگ می‌شود، گفت: «پارک در ایستگاه‌های اتوبوس و تاکسی ممنوع است.»
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۳ - ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 16
کد خبر: ۲۴۱۰۵۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ در برنامه شهر امن در استودیو پلیس پایتخت که از شبکه پنج سیما پخش می‌شد حضور یافت و در خصوص ترافیک و سد معبر توضیح داد و افزود: در گذشته ساختمان‌هایی داشتیم که ویلایی و بزرگ بوده‌اند و یک سری افراد معدود در آن زندگی می‌کردند، ولی الان آن ویلا تبدیل به برج شده است که برخی از این واحد‌ها دو یا سه پارکینگ دارند و برخی نیز اصلاً پارکینگ ندارند و مجبورند در همان معابری که در سال‌های گذشته وجود داشته و تغییری در آن صورت نگرفته پارک نمایند. به همین دلیل سد معبر‌ها و ترافیک کاذب در برخی نقاط شهر به وجود می‌آید.


 
 سرهنگ فیروز کشیر گفت: در برخی از این معابر مانند ایستگاه‌های اتوبوس و تاکسی که تجمع مسافران را شاهد هستیم، اگر خودرویی بخواهد در این محل پارک کند واقعاً باعث سد معبر خواهد شد و عبور و مرور را مختل خواهد کرد.
 

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ بیان داشت: اگر در محلی کار داریم، ولی جای پارک پیدا نمی‌شود، چقدر خوب است که خودرو را چند متر آن‌طرف‌تر و در محلی مناسب پارک کرده و کمی هم پیاده روی داشته باشیم تا هم ورزش حساب شود و هم وسیله نقلیه را نیز در یک محل امن و ایمن پارک کرده و سد معبر نیز نشده است.
 

وی افزود: باید به سمت و سویی برویم که قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی را رعایت کنیم. شاید در ظاهر برخی بگویند یک تخلف کوچک است و یا یک سد معبر جزئی است، اما چهره و زیبایی شهر، سلامت و ایمنی تردد دیگر خودرو‌ها و از همه مهم‌تر، زیر پا گذاشتن حقوق شهروندی را در پی خواهد داشت و اینجاست که باید بپرسیم مسئولیت اجتماعی و فردی شهروند کجاست؟
 

سرهنگ کشیر بیان داشت: هر یک از شهروندان که ساکن یک محدوده از شهر هستیم مجبوریم و باید مسئولیت فردی و اجتماعی را رعایت کنیم./ مهر

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار