مفقودی ۳ گردشگر در دامغان / یک نفر جان باخت تاثیر مصرف لبنیات بر کیفیت خواب نتایج نظرسنجی اسکای اسپورتس: کریستیانو رونالدو؛ برترین بازیکن تاریخ فوتبال تصاویر / مطبوعات شنبه ۲۸ تیر ماه ۱۴۰۴ / از آش شور شام تا دیپلماسی برای تعویق ماشه سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد

گوشت را کی بشوریم قبل از فریز کردن یا قبل از پختن؟

شستن گوشت شامل شستن تکه‌های خرد شده یا کامل گوشت در زیر آب است تا بقایای پوست و چربی و خون از بین برود.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۵ - ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 16
کد خبر: ۲۴۱۰۷۶

به گزارش راهبرد معاصر، در کشورهای در حال توسعه، بازارها منابع مهم گوشت تازه را فراهم می کنند. این بازارها گوشت تازه ذبح شده را می فروشند یا حتی به شما اجازه می‌دهند حیوان را برای ذبح انتخاب کنید. با توجه به این شرایط، شستشوی گوشت برای شستن خون یا سایر آلاینده‌های فیزیکی، مانند استخوان‌های شکسته و تکه‌ها چربی، که ممکن است در هنگام ذبح وارد شده باشد، امری عادی است.


 
مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا (CDC) اما هشدار می‌دهد که شستن گوشت می‌تواند میکروب‌ها را به سینک، میز و سایر سطوح آشپزخانه شما منتقل کند. در واقع، شستن گوشت ممکن است خطرات اضافی ایمنی و سلامتی مواد غذایی را با گسترش باکتری ها به سطوح دیگر و غذاهایی که به صورت خام مصرف می‌شوند، مانند میوه یا سالاد به همراه داشته باشد.


 
با این حال، یک مطالعه نشان داده که جوشاندن گوشت گوساله در دمای ۱۴۰ درجه فارنهایت (۶۰ درجه سانتیگراد) باعث کاهش رشد باکتری در سطح گوشت می‌شود.


 
مطالعات قدیمی نیز نشان می‌دهد که شستن سطح گوشت با محلول اسیدی مانند سرکه یا آب لیمو در مقایسه با شستن با آب ساده، تعداد باکتری های موجود در گوشت خام را کاهش می‌دهد./بهداشت نیوز

ارسال نظر
آخرین اخبار