کشتی فرنگی ایران نایب قهرمان شد این مهاجم ایرانی بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ امارات شد سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد + فیلم آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم

گوشت را کی بشوریم قبل از فریز کردن یا قبل از پختن؟

شستن گوشت شامل شستن تکه‌های خرد شده یا کامل گوشت در زیر آب است تا بقایای پوست و چربی و خون از بین برود.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۵ - ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 16
کد خبر: ۲۴۱۰۷۶

به گزارش راهبرد معاصر، در کشورهای در حال توسعه، بازارها منابع مهم گوشت تازه را فراهم می کنند. این بازارها گوشت تازه ذبح شده را می فروشند یا حتی به شما اجازه می‌دهند حیوان را برای ذبح انتخاب کنید. با توجه به این شرایط، شستشوی گوشت برای شستن خون یا سایر آلاینده‌های فیزیکی، مانند استخوان‌های شکسته و تکه‌ها چربی، که ممکن است در هنگام ذبح وارد شده باشد، امری عادی است.


 
مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا (CDC) اما هشدار می‌دهد که شستن گوشت می‌تواند میکروب‌ها را به سینک، میز و سایر سطوح آشپزخانه شما منتقل کند. در واقع، شستن گوشت ممکن است خطرات اضافی ایمنی و سلامتی مواد غذایی را با گسترش باکتری ها به سطوح دیگر و غذاهایی که به صورت خام مصرف می‌شوند، مانند میوه یا سالاد به همراه داشته باشد.


 
با این حال، یک مطالعه نشان داده که جوشاندن گوشت گوساله در دمای ۱۴۰ درجه فارنهایت (۶۰ درجه سانتیگراد) باعث کاهش رشد باکتری در سطح گوشت می‌شود.


 
مطالعات قدیمی نیز نشان می‌دهد که شستن سطح گوشت با محلول اسیدی مانند سرکه یا آب لیمو در مقایسه با شستن با آب ساده، تعداد باکتری های موجود در گوشت خام را کاهش می‌دهد./بهداشت نیوز

ارسال نظر
آخرین اخبار