غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

تشکیل یگان «فوق محرمانه» فرانسه برای کمک به ارتش اوکراین

رسانه‌های فرانسوی اعلام کردند که ارتش این کشور برای کمک به عملیات‌های ارتش اوکراین، در حال تشکیل یک یگان تجسسی جدید در اوکراین است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۲ - ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 18
کد خبر: ۲۴۱۱۵۰

به گزارش راهبرد معاصر. رادیو «آرتی‌ال» به نقل از خبرنگار خود که تمرین‌ها و رزمایش‌های این یگان را در کشور استونی مشاهده کرده اعلام کرد نیروهای مسلح فرانسه به منظور پشتیبانی عملیات‌های احتمالی ارتش اوکراین، در حال آماده‌سازی یگان جدید تجسسی است.

 

سرگروهبان «کوئنتین» از اعضای این یگان تجسسی در گفت‌وگو با این رادیو: ما نفوذ خواهیم کرد. سعی می کنیم به مواضع دشمن نزدیک شویم و حتی آنها را دور بزنیم. سپس دو راه حل برای شناسایی خواهیم داشت. می توانیم از پهپاد استفاده کنیم یا می توانیم از چشمانمان، روش قدیمی بسیار خوب، استفاده کنیم.

 

گفته می شود اعضای این یگان به لطف استتار می توانند «ساعت ها در بوته ها پنهان شوند» و از هواپیماهای بدون سرنشین برای رصد دشمن از فاصله ۲۰۰ تا ۳۰۰ متری استفاده کنند. این «واحد آموزش‌دیده پیشاهنگان فوق مخفی برای شناسایی سنگرهای دشمن، تعیین محل ورودی سنگرها و هماهنگ کردن تیم های حمله برای تصرف آنها طراحی شده است.»

 

خبرنگار این رادیو افزود: سرگروهبان کوئنتین و سایر سربازانش در شرایط واقعی آموزش می بینند و می گویند که آماده دفاع از متحد استونیایی خود هستند. فرانسه در رزمایش‌های ناتو در خاک استونی با حضور ۱۴۰۰۰ نفر شرکت می کند.

 

بنابر گزارش این رسانه فرانسوی هدف از این رزمایش‌ها «ارسال این پیام به روسیه است که تهاجم [به استونی] ایده بدی خواهد بود و در همین تمرین‌های آموزشی است که ارتش فرانسه «شایستگی های یک واحد جدید را آزمایش می کند که در اوکراین مفید خواهد بود.»/ مهر

ارسال نظر