مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت مقام آمریکایی: در مجموع 30 پهپاد MQ-9 توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند اعتراف دبیرکل ناتو به همدستی در تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران

تظاهرات حامیان فلسطین در واشنگتن و نیویورک

تظاهرات حامیان فلسطین در واشنگتن و نیویورک شماری از فعالان و حامیان فلسطین در انتقاد از آمریکا و رژیم صهیونیستی در واشنگتن و نیویورک تظاهرات کرده و شعار‌های حمایت از فلسطین سر دادند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۴ - ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 19
کد خبر: ۲۴۱۳۷۱

به گزارش راهبرد معاصر، حدود ۴۰۰ معترض عصر شنبه به وقت محلی و به مناسبت هفتاد و ششمین سالگرد «روز نکبت» در پارک عمومی «نشنال مال» در واشنگتن تظاهرات کردند.

 

معترضان ضمن درخواست برای پایان فوری جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه شعار می‌دادند: «صلح در زمین غصب‌شده وجود نخواهد داشت»، «کشتار را پایان دهید»، «جنایت را متوقف کنید» و «اسرائیل از فلسطین خارج شود.»

 

معترضان همچنین از جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا انتقاد کرده و وی را متهم کردند که به دروغ خود را نگران تلفات انسانی در جنگ غزه نشان می‌دهد. آنها شعار می‌دادند: بایدن، نسل‌کشی میراث تو است.

 

در همین حال، روزنامه نیویورک پست گزارش داد که صد‌ها معترض در منطقه بروکلین در شهر نیویورک تظاهرات کرده و پلیس با آنها درگیر شد و چند معترض را بازداشت کرد.

 

رژیم صهیونیستی طی هفت ماه گذشته، کشتار گسترده‌ای را در غزه به راه انداخته و ضمن بستن تمام گذرگاه‌ها و جلوگیری از ورود کمک‌های امدادی، این منطقه را به یک ویرانه تبدیل کرده است.

 

این رژیم همچنین به بهانه نابودی حماس قصد دارد تا به شهر مرزی رفح، جایی که بیش از یک میلیون فلسطینی پناه گرفته‌اند، حمله کند. این مساله نگرانی بین‌المللی را برانگیخته و به رژیم صهیونیستی هشدار داده‌اند که چنین اقدامی بحران انسانی در نوار غزه را وخیم‌تر می‌کند.

 

شورای امنیت سازمان ملل متحد ماه پیش قطعنامه‌ای را در حمایت از برقراری آتش‌بس فوری در نوار غزه برای انتقال فوری کمک‌های بشردوستانه تصویب کرد؛ اما رژیم صهیونیستی با حمایت تمام‌قد واشنگتن این قطعنامه را نادیده گرفته است و به کشتار مردم فلسطین ادامه می‌دهد.

 

وزارت بهداشت غزه شنبه اعلام کرد، شمار شهدای فلسطین در نوار غزه از ابتدای حمله رژیم اسرائیل علیه ساکنان این منطقه، به ۳۵ هزار و ۳۸۶ نفر و شمار مجروحان به ۷۹ هزار و ۳۶۶ نفر رسیده است./ ایرنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار