خبر مهم رئیس سازمان اداری استخدام / محدودیت آزمون جذب ۵۰۰ مدیر جوان حذف شد؟ درگیری سپاه با گروهک تروریستی در مرز لار زاهدان/ شهادت ۳ تن از رزمندگان قرارگاه قدس مشاور فرمانده کل سپاه: شهید فخری زاده توسط اراذل و اوباش داخلی ترور شد عارف: به باز پیکربندی جدی در نظام مدیریتی کشور نیازمندیم وزیر ارتباطات: ۸۰ درصد مردم از فیلترشکن استفاده می‌کنند معاون عملیات نیروی زمینی سپاه: در اوج آمادگی دفاعی هستیم / اجازه هیچگونه شرارتی را نخواهیم داد جزئیات سفر پزشکیان به قزاقستان و ترکمنستان یوسف پزشکیان استعفای وزیر راه و شهرسازی را تکذیب کرد وزیر ارتباطات: خسارت فیلترینگ بیش از ۵۰ هزار میلیارد تومان است آیین‌نامه اجرایی مقابله و پیشگیری از جرائم پولشویی ابلاغ شد وزیر کشور: افزایش معنادار مشارکت در انتخابات را هدف‌گذاری کرده‌ایم فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء: مردم به شایعات جنگ توجه نکنند؛ جای هیچ نگرانی نیست حضور پزشکیان در مراسم ختم خانواده سقاب اصفهانی اعلام ساعت کاری جدید ادارات زمستان ۱۴۰۴ + جزئیات تصویب آیین‌نامه جبران قدرت خرید اقشار متوسط و کم‌درآمد جامعه

وزیر کشور: کمبودهای قانونی درباره نگهداری حیوانات را باید تکمیل کنیم

احمد وحیدی وزیر کشور گفت که در قانون درباره نگهداری حیوانات در آپارتمان کمبودهایی وجود دارد که باید قانون را تکمیل کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۱ - ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 19
کد خبر: ۲۴۱۴۰۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ احمد وحیدی وزیر کشور گفت در قانون درباره نگهداری سگ در آپارتمان کمبودهایی وجود دارد که باید قانون را تکمیل کنیم.

تعداد و اندازه سگ‌هایی که این روزها در خیابان‌ها، خودروها و آپارتمان‌ها می‌بینیم هر روز بیشتر و بزرگتر می‌شود و این موضوع موجب نگرانی بسیاری از هموطنان و ساکنان آپارتمان‌ها شده است. 


در همین راستا ایجاد محدودیت برای نگهداری حیواناتی همچون سگ‌ در آپارتمان همواره از مطالبات و دغدغه‌های مخاطبان خبرگزاری فارس و جمع زیادی از مردم بوده است.


تا کنون بسیاری از مخاطبان فارس با ثبت پویش‌های مختلفی ضمن اشاره به مشکلاتی که نگهداری این حیوانات برای ساکنان آپارتمان‌ها ایجاد می‌کنند، خواستار تدوین قانونی برای جلوگیری از نگهداری از این حیوانات در آپارتمان شده اند.


وزیر کشور: در قانون کمبودهایی است که باید آن را تکمیل کنیم
احمد وحیدی وزیر کشور در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس درباره خلا قوانین درباره نگهداری حیواناتی مانند سگ در آپارتمان گفت که
ما یک جاهایی قوانینی را داریم و مقرراتی وجود دارد، ولی در برخی موارد در قوانین مربوط به این موضوع کمبود داریم و این باید تکمیل شود.


وزیر کشور تاکید کرد: چون بعضاً ممکن است اینگونه برداشت شود که تدوین قانون در این موضوع ممکن است یک آثار قضایی داشته باشد شاید اینگونه تلقی شود که این یک لایحه قضایی می‌خواهد که این را باید با دوستان در قوه قضاییه بحث کنیم.


وحیدی یادآور شد: در برخی موارد درباره نگهداری حیواناتی مانند سگ، از مقررات عمومی می‌شود استفاده کرد، مثلاً فرض کنید در خودرو اگر بنا باشد راننده را به خودش مشغول کند حتماً مثل استفاده از موبایل می‌تواند تخلف محسوب شود و باید با آن برخورد شود.


وزیر کشور یادآور شد: نگهداری سگ در آپارتمان حتماً نباید برای دیگران مشکلی ایجاد کند و اگر موجب ایجاد اشکال شود با از نظر بهداشتی مشکلی ایجاد کند می‌توانیم با استناد به قوانین عمومی به موضوع رسیدگی کنیم. ولی به‌طور خاص در بعضی موارد در قانون کمبودهایی وجود دارد که باید قانون را تکمیل کنیم.


سخنگوی قوه قضائیه: شکایت درباره نگهداری حیوانات در آپارتمان قابل پیگیری است
مسعود ستایشی سخنگوی قوه قضائیه نیز در خصوص ایجاد مزاحمت نگهداری سگ‌ها در آپارتمان برای دیگر همسایه‌ها گفته بود که اگر نگهداری هر حیوانی در آپارتمان منجر به تعرض به حقوق دیگران شود، در صورت شکایت قابل پیگیری حقوقی است.


نظر قانون درباره نگهداری حیوانات در قسمت‌های مشترک ساختمان
طبق قانون آپارتمان‌ها هم نگهداری حیوانات در قسمت‌های مشترک ساختمان جرم است و می توان از مرتکب شکایت کیفری کرد.


در تبصره ماده 3 آیین نامه اجرایی قانون آپارتمان ها آمده است که نگهداری حیوانات در قسمت های مشترک ساختمان ممنوع است . منظور از قسمت های مشترک آپارتمان ، راه پله ها ، پشت بام ، راهروو ها ، حیاط و پارکینگ است . هیچ کس نمی تواند در یک هیچ کدام از قسمت های مشترک آپارتمان ، هیچ گونه حیوانی اعم از اهلی یا وحشی نگه دارد . بنابراین امکان شکایت بابت نگهداری سگ در قسمت های مشترک آپارتمان وجود دارد ./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار