رایزنی فیدان با بن فرحان و عبدالعاطی درباره تحولات غزه الجزیره: اعضا غیر دائم شورای امنیت خواستار آتش بس دائم در غزه هستند ادعای وزیر امور خارجه آلمان: ایران اعتماد از دست‌رفته را بازگرداند تایمز: انگلیس پس از پایان سفر ترامپ، کشور فلسطین را به رسمیت خواهد شناخت عربستان و پاکستان توافقنامه دفاعی مشترک امضا کردند دیدار نخست وزیر پاکستان با بن سلمان درباره جنگ غزه حمله پهپادی اسرائیل به یک خودرو در شرق لبنان؛ ۲ نفر شهید شدند حریدی‌ها تهدید خود را عملی کردند پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است اسلامی: ازسرگیری بازرسی‌ها مشروط به اتخاذ «تدابیر ویژه» است کالاس: پنجره برای یک راه‌حل دیپلماتیک پیرامون برنامه هسته‌ای ایران، در حال کوچک شدن است/ تهران باید بدون تأخیر اجازه بازرسی از سایت‌های هسته‌ای را بدهند عراقچی در گفت‌و‌گو با دیپلمات‌های اروپایی: ایران تعهدات خود را انجام داده، اکنون نوبت اروپاست آمریکا در اقدامی خصمانه ۴ گروه مقاومت عراقی را به عنوان سازمان‌های تروریستی خارجی تعیین کرد  ادعای اروپا: فرصت برای یافتن راه‌حل دیپلماتیک درباره برنامه هسته‌ای ایران به‌سرعت در حال پایان است جزئیات پیش‌نویس قطعنامه ایران، روسیه و چین درباره ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای

ممانعت صهیونیست‌ها از ورود ۳۰۰۰کامیون کمک‌رسانی به غزه

یک نهاد دولتی در غزه با اشاره به وضعیت فاجعه‌بار انسانی در این منطقه که با بسته شدن گذرگاه رفح بدتر هم شده و جان هزاران بیمار و مجروح در خطر است اعلام کرد که اشغالگران مانع ورود ۳۰۰۰ کامیون حامل کمک‌های بشردوستانه به غزه شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۶ - ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 19
کد خبر: ۲۴۱۴۴۸

به گزارش راهبرد معاصر، در سایه تداوم تجاوزات وحشیانه صهیونیست‌ها به مناطق مختلف غزه و ادامه اشغال گذرگاه رفح، دفتر اطلاع رسانی دولتی در نوار غزه اعلام کرد که رژیم اشغالگر از ورود 3000 کامیون حامل کمک‌های بشردوستانه به غزه جلوگیری کرده و صدها بیمار و مجروح که نیاز به مداوا در خارج از غزه دارند به دلیل بسته شدن گذرگاه‌های رفح و کرم ابو سالم برای سیزدهمین روز متوالی نمی‌توانند از غزه خارج شوند و این وضعیت بحران انسانی در غزه را عمیق‌تر کرده است.

 

دفتر اطلاع رسانی دولتی در نوار غزه افزود: رژیم اشغالگر برای سیزدهمین روز متوالی از ورود مواد غذایی و سایر کمک‌ها و تجهیزات پزشکی به غزه جلوگیری می‌کند و همچنین مانع رسیدن سوخت به بیمارستان‌ها شده و اجازه خروج مجروحان و بیماران از غزه را نمی‌دهد.

 

در بیانیه این نهاد دولتی غزه آمده است: دولت آمریکا، اتحادیه اروپا و جامعه بین‌المللی به وظیفه خود عمل نکردند و نقش خود را برای جلوگیری از ادامه جنگ نسل کشی رژیم اشغالگر علیه مردم فلسطین ایفا نکردند؛ بلکه به اشغالگران برای ادامه جنایت‌های شنیع آنها و ادامه گرسنگی دادن به مردم فلسطین و محاصره غزه که نقض آشکار قوانین بین‌المللی و حقوق بشر است چراغ سبز نشان دادند.

 

دفتر اطلاع رسانی دولتی در نوار غزه، رژیم اشغالگر صهیونیستی، دولت آمریکاف اتحادیه اروپا و جامعه بین‌المللی را مسئول کامل تداوم جنایت‌ها علیه مردم فلسطین دانست.

 

این نهاد دولتی در غزه از همه کشورهای آزاده جهان و سازمان‌های بین‌المللی خواست تا برای توقف جنگ نسل کشی رژیم صهیونیستی علیه غزه و باز شدن گذرگاه‌ها به شکل فوری قبل از وقوع یک فاجعه انسانی دیگر مسئولیت خود را انجام دهند و کمک‌ها را به شکل مستمر برای بیش از 2 میلیون و 400 هزار انسان در نوار غزه که 2 میلیون تن از آنها آواره هستند و به شکل اساسی به کمک‌هایی که وارد غزه می‌گردد برای گذراندن زندگی خود نیازمندند، وارد این منطقه کنند.

 

در حالی که صهیونیست‌ها حملات وحشیانه خود به مناطق مختلف نوار غزه را با شدت دنبال می‌کنند و با بستن گذرگاه‌های زمینی از جمله گذرگاه رفح مانع ورود کمک‌ها به داخل غزه می‌شوند، دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل متحد دیروز گزارش داد که تقریباً هیچ کمکی برای توزیع در نوار غزه باقی نمانده و وضعیت بهداشتی و بخش آب و فاضلاب نیز بسیار فاجعه بار است.

 

سازمان جهانی بهداشت وابسته به سازمان ملل متحد نیز در همین زمینه اعلام کرد که از تاریخ 6 مه یعنی زمانی که ارتش اسرائیل به غیرنظامیان در شهر رفح در جنوب نوار غزه دستور داد این شهر را ترک کنند نوار غزه هیچگونه کمک پزشکی دریافت نکرده است./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار