دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

پزشک قلابی طب سنتی در زاهدان بازداشت شد

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: فردی که بدون مجوز، اقدام به پذیرش بیمار طب سنتی، طب سوزنی و حجامت می‌کرد در زاهدان بازداشت شد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۰ - ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 19
کد خبر: ۲۴۱۴۶۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ دکتر محمد کاظم مومنی اظهار کرد: پیرو گزارشات واصله و بررسی‌های صورت گرفته فردی فاقد مجوز که خدمات درمانی نظیر طب سنتی، طب سوزنی و حجامت را در زاهدان انجام می‌داد با همکاری پلیس نظارت بر اماکن عمومی و دادگستری سیستان و بلوچستان دستگیر شد.

وی ادامه داد: گاهی اوقات، افراد شیاد و کلاهبردار در پوشش هایی، اقدام به اجاره اماکن و گا‌ها نصب تابلو‌های دروغین کرده و مال و جان افراد را در معرض خطر قرار می‌دهند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان افزود: از مردم سیستان و بلوچستان درخواست می‌شود برای دریافت خدمات پزشکی به مراکز مورد تأیید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مراجعه و هرگونه موارد مشکوک را از طریق سامانه ۱۹۰ وزارت بهداشت و یا شماره تماس ۳۳۳۷۲۰۵۱ اداره نظارت بر درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان اطلاع دهند تا پیگیری مربوطه انجام شود. / ایرنا

کلمات کلیدی: پزشک طب زاهدان
مطالب مرتبط
ارسال نظر