ابراز امیدواری روبیو در مورد نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا آغاز مذاکرات مسقط «بعدازظهر شنبه» / «زبان تهدید»، خط قرمز مهم حزب‌الله ادعا‌های رسانه‌ای درباره گفت‌و‌گو پیرامون خلع سلاح را «کذب محض» خواند منبع ایرانی: آمریکا مذاکره غیرمستقیم با ایران را پذیرفته است حماس: غزه نیازمند اقدام فوری جامعه بین‌المللی است واشنگتن: راه‌های بسیاری درباره موضوع ایران داریم، اما «دیپلماسی» با تهران برای ترامپ بسیار مهم است رئیس حشد الشعبی از ارسال «قانون ساختاری» این نهاد به پارلمان برای تصویب نهایی خبر داد ترامپ پس از دستور لغو محدودیت‌های آبی: می‌خواهم از مو‌های زیبایم مراقبت کنم رهبر انصار الله: مسئله اسرا اهمیتی برای نتانیاهو ندارد رئیس‌جمهور لبنان: حزب‌الله در موضوع سلاح‌های خود، «نرمش و انعطاف‌پذیری بالایی» نشان داده سندرز: ترامپ در مورد سومین دوره ریاست جمهوری جدی است اسلامی: با برق هسته‌ای ناترازی‌ها را برطرف می‌کنیم عراقچی: روابط ایران و الجزایر مستحکم و ریشه‌دار است لفاظی وزیر دفاع آمریکا علیه ایران در آستانه مذاکرات عمان رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر در مورد گفت‌و‌گو‌های تهران و واشنگتن در عمان

ادعای آمریکا درباره جاسوسی دریایی چین

مقامات آمریکایی نگران این هستند که شرکت‌های چینی که به کابل‌های اینترنت اقیانوس آرام دسترسی دارند، از این فرصت برای جاسوسی از ایالات متحده استفاده کنند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۶ - ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 19
کد خبر: ۲۴۱۴۷۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ رسانه آمریکایی به نقل از مقامات این کشور گزارش داد واشنگتن فکر می‌کند کشتی‌های تعمیراتی چین از کابل‌های فیبر نوری در اقیانوس آرام برای جاسوسی استفاده می‌کند.

وال‌استریت ژورنال به نقل از یک منبع آگاه گزارش داد که مقامات واشنگتن این نگرانی را با شرکت‌های بزرگ آمریکایی، از جمله گوگل و متا مالک بخشی از این کابل‌ها هستند، در میان گذاشته‌اند.

در این گزارش آمده است مقامات ایالات متحده بیم آن دارند که کشتی‌های شرکت‌های خارجی که با کارکرد این کابل‌های اینترنتی سر و کار دارند، ممکن است جریان داده‌ها را رهگیری کرده، از ارتباطات نظامی آمریکا جاسوسی کرده یا اقدام به سرقت دارایی‌های معنوی کنند.

بنا بر گزارش‌ها، این نگرانی‌ها ناشی از سوءظن وزارت خارجه آمریکا نسبت به شرکت چینی «اس. بی. سابمرین سیستمز» است که در تعمیر کابل‌های دریایی بین‌المللی نقش دارد. واشنگتن احتمال می‌دهد که این شرکت موقعیت مکانی شناور‌های خود را به‌صورت عامدانه از فرکانس‌های رادیویی و ماهواره‌ای پنهان کند.

به گزارش وال‌استریت ژورنال، مقامات آمریکا مدعی هستند تجهیزات این شرکت چینی در نقاطی از جمله سواحل تایوان و اندونزی به‌طور دوره‌ای از صفحات رادار محو شده‌اند.

پیش‌تر نیز در ماه مارس، کنگره آمریکا تحقیقات هشت‌ماهه خود را در مسئله‌ای مرتبط با جاسوسی ادعایی چین منتشر کرد. کنگره مدعی شد در جرثقیل‌های چینی که در بندر‌های آمریکا استفاده می‌شوند، سامانه‌های ارتباطی مانند مودم اینترنت تعبیه شده که کارکرد آنها مشخص نیست و واشنگتن به احتمال جاسوسی مشکوک است.

این در حالی است که پکن بار‌ها اتهامات واشنگتن در این مورد را رد کرده و از آمریکا خواسته به انتشار اطلاعات نادرست و دامن‌زدن به این «پارانویا» پایان دهد. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار