گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

هراس نهاد آمریکایی از همکاری ایران چین

«کمیسیون بررسی روابط امنیتی-اقتصادی آمریکا و چین» در گزارشی که دوشنبه منتشر شده از گسترش همکاری میان ایران و چین ضد «نظم جهانی آمریکایی» ابراز نگرانی کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۷ - ۰۷ تير ۱۴۰۰ - 2021 June 28
کد خبر: ۹۳۴۸۹

به گزارش راهبرد معاصر نهادی که زیر نظر کنگره و دولت آمریکا فعالیت می‌کند در گزارشی امروز دوشنبه از گسترش همکاری میان پکن و تهران ضد منافع واشنگتن ابراز نگرانی کرده و درباره آن هشدار داده است.

«کمیسیون بررسی روابط اقتصادی و امنیتی ایالات متحده-چین» ( USCC یا یو‌.اس‌.سی‌.سی) این گزارش را امروز دوشنبه منتشر کرده است.

 

«یو‌.اس‌.سی‌.سی» در وب‌سایتش نوشته جزو هیچ‌یک از ادارات یا سازمان‌های دولت فدرال آمریکا نیست اما مستقیماً زیر نظر کنگره و رئیس‌جمهور فعالیت می‌کند. مأموریت این سازمان، ارائه توصیه‌هایی در خصوص تجارت دوجانبه با چین به کنگره یا رئیس‌جمهور آمریکا است.

 

عنوان گزارشی که روز دوشنبه منتشرشده «روابط چین-ایران: شراکت راهبردی محدود اما بادوام» انتخاب شده و در آن به تقویت روابط ایران و چین در عرصه‌های اقتصادی، اطلاعاتی و دیپلماتیک اشاره شده است.

«یو‌.اس‌.سی‌.سی» در این گزارش از اینکه محور همکاری‌های ایران و چین در سال‌های اخیر به سمت مخالفت با «نظم بین‌المللی آمریکا تحت رهبری آمریکا» حرکت کرده ابراز نگرانی کرده است.

 

در این گزارش آمده است: «روابط ایران و چین، در همکاری‌های کاربردی محدوی ریشه دارد که طی سال‌های گذشته به سمت شراکتی هدفمندتر در جهت مخالفت با نظم بین‌المللی تحت رهبری آمریکا همکاری کرده است.»

در این گزارش تصریح شده با آنکه چین درباره نزدیک شدن به ایران ملاحظاتی دارد اما تهران و پکن منافع مشترکی در زمینه مقابله با سیستم‌های غربی و اکتساب منافع دوجانبه از این روش تعریف کرده‌اند./فارس

کلمات کلیدی: آمریکا چین
مطالب مرتبط
ارسال نظر