پزشکیان اوایل اردیبهشت به هرمزگان می‌رود خطیب نماز جمعه تهران: مذاکره مستقیم با آمریکا در شأن ایران نیست وزیر اطلاعات: علائم جدی برای حمله نظامی وجود ندارد؛ در سال جاری، آرامش پیش‌بینی می‌شود عارف: مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا با روندی منطقی انجام می‌شود فرماندار تهران: ذخایر سد‌های تامین کننده آب، در پایین‌ترین سطح خود قرار گرفته‌ است وزیر دادگستری: لحن تهدید در نامه آمریکا کم شده بود/ انجام مذاکره تصمیم نظام است حضرتی: تدبیر رهبری و حضور پزشکیان جنگ را از کشور دور کرد سردار اوصانلو: به هر تعرضی پاسخی پشیمان‌کننده می‌دهیم سرلشکر سلامی: شهید صیاد شیرازی به‌عنوان یک فرمانده الگو برای تمامی فرماندهان در نیرو‌های مسلح شناخته می‌شد فرمانده ارتش: پیش از پیروزی انقلاب، دارای برخی توانایی‌ها بودیم، اما بزرگ‌ترین اشکال آن وابستگی به خارج بود وزیر اطلاعات: آرایش نظامی منطقه نشانگر اقتدار نیرو‌های مسلح ایران است دریادار ایرانی: دشمن متجاوز را در دریا‌ها غرق خواهیم کرد‌ آرای محکومیت دیوان محاسبات برای ۴۶۲ نفر پزشکیان: هرکس ارز ۲۸۵۰۰ تومانی می‌گیرد حتما رانت می‌گیرد / افراد مرفه بیشتر از یارانه‌ها استفاده می‌کنند قاآنی خطاب به دشمنان: جنایت‌های شما هرگز فراموش نمی‌شود

پیام رهبر انقلاب به بشار اسد چه بود؟

معاون عربی ـ آفریقای سابق وزارت امور خارجه می‌گوید: از اولین توصیه‌های رهبر انقلاب که توسط سردار سلیمانی به بشار اسد ابلاغ شد، این بود که می‌روید به ایشان می‌گویید مردم سوریه خط قرمز ما هستند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۹ - ۱۵ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 07
کد خبر: ۲۴۱۶۴

به گزارش راهبرد معاصر؛  ویژه‌نامه مسیر که به‌تازگی از سوی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت‌الله خامنه‌ای منتشر شده است، دربرگیرنده ناگفته‌هایی از نقش رهبر معظّم انقلاب در پیشبرد جبهه مقاومت است.

 

در این ویژه‌نامه، گفت‌وگوهایی با حجّت‌الاسلام والمسلمین سیّد حسن نصرالله دبیرکل حزب‌الله لبنان، سردار قاسم سلیمانی فرمانده سپاه قدس و نیز چهره‌هایی چون علی‌اکبر ولایتی مشاور رهبر انقلاب در امور بین‌الملل و حسین امیرعبداللهیان معاون عربی ـ آفریقایی سابق وزارت امور خارجه انجام شده است.

 

در بخشی از این ویژه‌نامه که روزنامه فرهیختگان در شماره امروز خود منتشر کرده است، حسین امیرعبداللهیان برای نخستین بار، از هشدار رهبر انقلاب به بشار اسد در آغاز بحران سوریه، پرده‌برداری می‌کند.

 

امیرعبداللهیان می‌گوید: «توجه رهبر انقلاب تنها به سطوح راهبردی و کلان منطقه معطوف نبود. ایشان در واقع دغدغه ملّت و مردم سوریه را داشتند. وقتی بحران سوریه در سال 2011 میلادی شروع شد، از اولین توصیه‌های رهبر انقلاب به آقای بشار اسد که توسط سردار سلیمانی به ایشان ابلاغ شد، این بود که می‌روید به آقای بشار اسد می‌گویید مردم خط قرمز ما هستند. اگر چنین اتفاقی بخواهد در سوریه بی‌افتد و نسبت به کشتار مردم بی‌تفاوت باشید،‌ روی حمایت ما حساب نکنید.

 

شما ببینید در زمانی که از نظر راهبردی و سطح کلان، اهمیت مسأله سوریه برای ما بسیار بالا بود، امّا در نیّت و فکر حضرت آقا، کشته‌شدن یک مظلوم در سوریه، خط قرمزی است که سردار سلیمانی باید برود و به آقای بشار اسد بگوید».

منبع: فارس

ارسال نظر