قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد

رئیس پلیس پیشگیری فراجا: کلانتری‌ها تخصصی می‌شوند

رئیس پلیس پیشگیری فراجا به دو الزام اساسی کلانتری‌ها اشاره کرد و گفت: مهارت و دانش کارکنان کلانتری‌ها به عنوان دو الزام اساسی در طرح چابک سازی و تخصصی شدن کلانتری‌ها و پاسگاه‌ها مدنظر قرار داده شده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۵ - ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 20
کد خبر: ۲۴۱۷۱۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار علی مویدی خرم آبادی با قدردانی از تلاش‌های بی‌وقفه مجموعه پلیس پیشگیری سراسر کشور در طرح‌های انتظامی اجرا شده که باعث ایجاد امنیت، نظم و آرامش در جامعه شدند، اظهارکرد: چابک‌سازی کلانتری‌ها و عملیاتی شدن آنها دو محور اساسی است که باید با جدیت دنبال شود. تخصصی شدن کلانتری‌ها در این چابک‌سازی به عنوان یک محور اساسی مدنظر است که برای آن برنامه‌ریزی‌های خوبی انجام شده که با اجرای آن کلانتری‌ها و پاسگاه‌ها هم چابک‌تر و هم عملیاتی‌تر می‌شوند و هم ماموریتشان را تخصصی‌تر دنبال می‌کنند.

وی ادامه داد: اجرای ماموریت‌ها با اقتدار و رافت از موضوعاتی است که باید مورد توجه باشد، چراکه به گفته مقام معظم رهبری ما نمی‌توانیم اقتدار را از رحمت و رافت کارکنان جدا کنیم. ما هم مظهر اقتدار هستیم و هم مظهر رحمت نظام، انجام ماموریت‌ها، توامان باید با رحمت و رافت باشد چراکه این دو موضوع از هم جداشدنی نیست.

مویدی در ادامه گفت: مردم از فراجا انتظار اقتدار دارند ولی همزمان باید رئوف و مهربان و یار و یاور باشند و از ماموران انتظامی یاوری می‌خواهند؛ اگر بخشی که اقتدار است را بگیریم و بخش رحمت را رها کنیم نقص در کار به وجود به می‌آید و برعکس.

رئیس پلیس پیشگیری فراجا گفت: مهم‌ترین اولویت کلانتری‌ها، پیشگیری از جرم است و باید از تمام ظرفیت‌ها کمک گرفت؛ بحث ساماندهی پلیس یاران نیز می‌تواند بسیار مفید باشد. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار