سه پیشنهاد جلسه اضطراری شورای سنجش و پذیرش دانشجو به شورای عالی انقلاب فرهنگی جزییات و ساعت طرح ترافیک از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان

رئیس پلیس پیشگیری فراجا: کلانتری‌ها تخصصی می‌شوند

رئیس پلیس پیشگیری فراجا به دو الزام اساسی کلانتری‌ها اشاره کرد و گفت: مهارت و دانش کارکنان کلانتری‌ها به عنوان دو الزام اساسی در طرح چابک سازی و تخصصی شدن کلانتری‌ها و پاسگاه‌ها مدنظر قرار داده شده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۵ - ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 20
کد خبر: ۲۴۱۷۱۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار علی مویدی خرم آبادی با قدردانی از تلاش‌های بی‌وقفه مجموعه پلیس پیشگیری سراسر کشور در طرح‌های انتظامی اجرا شده که باعث ایجاد امنیت، نظم و آرامش در جامعه شدند، اظهارکرد: چابک‌سازی کلانتری‌ها و عملیاتی شدن آنها دو محور اساسی است که باید با جدیت دنبال شود. تخصصی شدن کلانتری‌ها در این چابک‌سازی به عنوان یک محور اساسی مدنظر است که برای آن برنامه‌ریزی‌های خوبی انجام شده که با اجرای آن کلانتری‌ها و پاسگاه‌ها هم چابک‌تر و هم عملیاتی‌تر می‌شوند و هم ماموریتشان را تخصصی‌تر دنبال می‌کنند.

وی ادامه داد: اجرای ماموریت‌ها با اقتدار و رافت از موضوعاتی است که باید مورد توجه باشد، چراکه به گفته مقام معظم رهبری ما نمی‌توانیم اقتدار را از رحمت و رافت کارکنان جدا کنیم. ما هم مظهر اقتدار هستیم و هم مظهر رحمت نظام، انجام ماموریت‌ها، توامان باید با رحمت و رافت باشد چراکه این دو موضوع از هم جداشدنی نیست.

مویدی در ادامه گفت: مردم از فراجا انتظار اقتدار دارند ولی همزمان باید رئوف و مهربان و یار و یاور باشند و از ماموران انتظامی یاوری می‌خواهند؛ اگر بخشی که اقتدار است را بگیریم و بخش رحمت را رها کنیم نقص در کار به وجود به می‌آید و برعکس.

رئیس پلیس پیشگیری فراجا گفت: مهم‌ترین اولویت کلانتری‌ها، پیشگیری از جرم است و باید از تمام ظرفیت‌ها کمک گرفت؛ بحث ساماندهی پلیس یاران نیز می‌تواند بسیار مفید باشد. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر