هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد

مقام ارشد آمریکا: اگر دادگاه لاهه حکم بازداشت نتانیاهو را صادر کند، مجازات می‌شود

مقام ارشد آمریکا: اگر دادگاه لاهه حکم بازداشت نتانیاهو را صادر کند، مجازات می‌شود رئیس مجلس نمایندگان آمریکا در واکنش به احتمال صدور حکم بازداشت سران رژیم صهیونیستی مدعی شد که اگر این اقدام صورت گیرد، واشنگتن دادگاه لاهه را تنبیه و تحریم می‌کند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۸ - ۰۱ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 May 21
کد خبر: ۲۴۱۷۷۸

به گزارش راهبرد معاصر، مایک جانسون، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا اعلام کرد قانونگذاران این کشور در حال بررسی گزینه اعمال تحریم‌ها علیه دیوان کیفری بین‌المللی در صورت صدور حکم بازداشت برای بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی هستند.

 

جانسون با قرائت بیانیه‌ای گفت: در غیاب رهبری کاخ سفید، کنگره در حال بررسی همه گزینه‌ها، از جمله تحریم‌ها، برای مجازات دیوان کیفری بین‌المللی است تا مقامات آن بدانند در صورتی که دیوان بین‌المللی کیفری اجازه تهدید علیه رهبران اسرائیل را داشته باشد، با پیامدهای آن روبرو خواهند شد؛ با این روند گزینه بعدی ما هستیم.

 

وی همچنین مدعی شد که «دیوان کیفری بین‌المللی هیچ اختیاری بر اسرائیل یا آمریکا ندارد و تصمیم بی‌اساس و نامشروع دادگاه لاهه باید با محکومیت جهانی مواجه شود.»

 

دیروز دوشنبه دادستان دادگاه لاهه با اشاره به بررسی مدارک و شواهد جنگ علیه غزه، تاکید کرد: مقامات اسرائیلی به طور سازمان‌یافته فلسطینیان را از زندگی اولیه محروم کرده‌اند.بنیامین نتانیاهو و یواف گالانت، (نخست وزیر و وزیر جنگ رژیم صهیونیستی) غیرنظامیان فلسطینی در غزه را از ملزومات اساسی برای زندگی اولیه و حیات محروم کرده‌اند. امروز درخواست‌هایی در زمینه صدور حکم بازداشت برای نتانیاهو و گالانت به دادگاه لاهه خواهد رسید و ما در این زمینه اقدامات لازم را انجام خواهیم داد.

 

همچنین دادستان کل دادگاه بین‌المللی کیفری در اقدامی پرسش برانگیز در حالی که طوفان الاقصی واکنشی به ۷۵ سال جنایت و اشغالگری بود، از درخواست برای صدور حکم بازداشت یحیی السنوار و محمد ضیف و اسماعیل هنیه خبر داد.

 

دولت آفریقای جنوبی از تصمیم «کریم خان» دادستان دیوان کیفری بین‌المللی برای تلاش جهت صدور حکم بازداشت سران رژیم صهیونیستی استقبال کرد. وزارت خارجه فرانسه نیز امروز سه‌شنبه اعلام کرد که پاریس از دادگاه کیفری بین‌المللی، استقلال آن و مبارزه با معافیت از مجازات در هر شرایطی حمایت می‌کند./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار