برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد ابوترابی: پیام رهبر انقلاب نشانه تکیه نظام بر خرد جمعی است حمایت طوایف بلوچ از پیام رهبر انقلاب اسلامی بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آمریکا قالیباف: گوش به فرمان اوامر رهبر انقلاب هستیم پاکستان تردد تجار از مرز زمینی‌ به ایران را از سر گرفت

اعضای هیئت رئیسه مجلس خبرگان مشخص شدند

اعضای هیئت رئیسه مجلس خبرگان مشخص شدند با رأی نمایندگان مجلس خبرگان رهبری، آیت‌الله سیدهاشم حسینی‌بوشهری و آیت‌الله علیرضا اعرافی به ترتیب به‌عنوان نواب اول و دوم رئیس و آیت‌الله عباس کعبی و آیت‌الله محسن اراکی نیز به عنوان منشیان هیئت رئیسه انتخاب شدند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۶ - ۰۱ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 May 21
کد خبر: ۲۴۱۸۵۲

به گزارش راهبرد معاصر، با رأی نمایندگان خبرگان رهبری، آیت‌الله سیدهاشم حسینی‌بوشهری و آیت‌الله علیرضا اعرافی به ترتیب به‌عنوان نواب اول و دوم رئیس این مجلس به مدت ۲ سال انتخاب شدند.


در ادامه روند اخذ رأی برای تکمیل هیئت رئیسه، آیت‌الله عباس کعبی و آیت‌الله محسن اراکی نیز به عنوان منشیان هیئت رئیسه انتخاب شدند.

 

ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری صبح امروز سه‌شنبه با حضور مسولان کشوری و لشکری و با صدور پیام از سوی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی آغاز به کار کرد.


در جریان برگزاری مراسم افتتاحیه ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری، آیت الله محمد علی موحدی کرمانی با ۵۵ رای به عنوان رییس مجلس خبرگان رهبری انتخاب شد. در این جلسه ۸۳ عضو خبرگان حضور داشتند.


پیش از این آیت الله احمد جنتی عهده‌دار این سمت بود اما در انتخابات ششمین دوره مجلس خبرگان کاندیدا نشد. بنابراین حضور آیت الله جنتی در این مجلس رسما به پایان رسید.


 گفتنی است؛ مراسم افتتاحیه در حالی تشکیل شد که حال و هوای متفاوتی در صحن خبرگان  نسبت به ادوار گذشته حاکم بود. 


شهادت آیت الله «سید ابراهیم رئیسی» رئیس‌جمهور محبوب کشورمان و منتخب مردم خراسان جنوبی در خبرگان ششم دلیل اصلی حزن، اندوه و ناراحتی اعضای خبرگان رهبری در اجلاسیه امروز بود./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار