اعتراض تند وزیر صمت به قطع کامل برق صنایع بزرگ در ۱۵ روز آینده بیانیه اسنپ پی در پی صدور رای شورای رقابت؛ از حق قانونی تجدیدنظرخواهی استفاده می‌کنیم سهمیه بنزین در کارت‌های بانکی؛ اجرای طرح نهایی از مرداد ۱۴۰۴ صدور مجوز افتتاح اولین شعبه بانک روسی در ایران هشدار آبفا درباره تداوم خشکسالی در تهران / کاهش ۴۵ درصدی بارندگی و افت منابع آبی سد ماملو واردات خودرو و تلفن همراه مشمول دریافت ضمانت‌نامه بانکی در گمرک شد روز‌های پنجشنبه شعب کشیک بانک‌ها دایر است قیمت طلا، دلار، سکه و ارز ۱۴۰۴/۰۲/۲۳ پرداخت دیه ۵۹ جان باخته حادثه بندر رجایی جاده چالوس تا پایان اردیبهشت مسدود است تعرفه بسته‌های اینترنت تغییر می‌کند؟ درآمد ماهانه ۱۵ میلیون تومانی خانواده‌های محروم در طرح توانمندسازی محرومان تمدید معافیت واردات طلا، نقره و پلاتین خام از مالیات تا آذر ۱۴۰۴ وزیر کار: مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی با ۳۰ درصد افزایش واریز می‌شود گوشت گرم از فهرست کالا‌های اساسی خارج شد
توصیه وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به زائران اربعین:

مکالمه با سیم‌کارت ایرانی، اینترنت با سیم‌کارت عراقی

به گفته وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، برای مکالمه سیم‌کارت‌های ایرانی و برای اینترنت‌ سیم‌کارت‌های عراقی نرخ مناسب‌تری برای زائران اربعین دارند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۲ - ۱۵ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 07
کد خبر: ۲۴۱۸۶

به گزارش راهبرد معاصر، با فعال کردن سرویس رومینگ، اینترنت رومینگ و اینترنت گوشی همراه، هنگام سفر می‌توان از اینترنت همراه استفاده کرد. البته بسته‌های اینترنتی اپراتورهای داخلی هنگام استفاده از سرویس رومینگ، غیرفعال می‌شود و در نتیجه هزینه اینترنت بر اساس حجم مصرفی و مطابق با تعرفه اعلام‌شده و هزینه استفاده از این خدمات بر اساس تعرفه رومینگ محاسبه خواهد شد.

 

با نزدیک شدن به ایام اربعین حسینی، اعلام شده که برنامه‌ریزی‌های وزارت ارتباطات برای تسهیل ارتباطات در کربلا به زائران انجام شده است. یکی از این اقدامات، توافق برای کاهش تعرفه مکالمات است. در این راستا محمدجواد آذری جهرمی - وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات - با اشاره به کاهش تعرفه با عراق در صفحه اینستاگرامش نوشت: برای رفاه حال مردم در راهپیمایی اربعین، مذاکراتی را از قبل با طرف عراقی برای کاهش هزینه مکالمات شروع کردیم و توانستیم به توافق برسیم که حدود ۶۰۰ تومان تعرفه مکالمات را در هر دقیقه کاهش دهیم.

 

چندی پیش آذری جهرمی با اشاره به نرخ بالای سرویس رومینگ برای زائران اربعین، اظهار کرده بود: رومینگ سرویس گرانی است و به دلیل بالا بودن نرخ خدمات رومینگ در عراق توصیه می‌شود مردم از سیم‌کارت عراقی استفاده کنند. این در حالی است که امروز وزیر ارتباطات با توجه به نرخ‌های اعلام‌شده برای رومینگ اپراتورها، در اینستاگرامش نوشت: برای مکالمه سیم‌کارت‌های ایرانی نرخ مناسب‌تری دارند و برای اینترنت‌ سیم‌کارت‌های عراقی.

 

وی همچنین خاطرنشان کرده بود: زائران سیم‌کارت‌های عراقی را از داخل ایران تهیه نکنند زیرا این سیم‌کارت‌ها در داخل عراق با قیمت ارزان‌تر موجود است.

 

آذری‌جهرمی درباره اینترنت رایگان برای موکب‌ها و همچنین با اشاره به ظرفیت‌سازی در تمامی مسیرهای منتهی به مرز در داخل کشور هم بیان کرده بود: شرکت‌های عراقی برای برخی موکب‌های بزرگ در مسیر راه که اطلاع‌رسانی می‌شود، اینترنت رایگان در نظر گرفتند. ظرفیت شبکه ارتباطی عراق در مسیر نجف به کربلا با تلاش اپراتورهای عراقی دو برابر شده است. اینترنت رایگان در نقاط مرزی هم وجود دارد و مجموعه‌های ما موکب‌هایی در نقاط مرزی دایر کردند.


سال گذشته وزیر ارتباطات اعلام کرده بود که با توجه به کاهش نرخ مکالمه از ایران به عراق، استفاده از سیم‌کارت عراقی به‌صرفه‌تر از رومینگ است. او در این زمینه با اشاره به مشکلات افزایش هزینه دیتای سیم‌کارت‌های ایرانی در عراق، گفته بود: با افزایش نرخ ارز، استفاده از خدمات رومینگ و بویژه رومینگ دیتا بسیار گران خواهد بود.

منبع: ایسنا

ارسال نظر